Στις 27 & 28 Ιουνίου 2015 ανοίγει η αυλαία του Φεστιβάλ Τήνου 2015 με δύο όμορφες εκδηλώσεις: Παιδικό θέατρο και μία ιδιαίτερη συναυλία.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο, στις 19.30 – Χώρα – Δημοτικός Παιδικός Σταθμός 

Μήλα Ζάχαρη Κανέλα

Θεατρική Παράσταση για παιδιά από 2,5 έως 6 ετών

Ένα διαδραστικό παραμύθι για μικρά παιδιά βασισμένο σε λαϊκή αγγλική ιστορία για μια ευχάριστη πρώτη επαφή με το θέατρο. Το έργο «Μήλα Ζάχαρη Κανέλλα» απευθύνεται σε μικρά παιδιά και μιλάει για τη δύναμη της θέλησης, την αξία της ανταλλαγής, την αλληλοϋποστήριξη και τη δύναμη της αισιοδοξίας.

Παράσταση με δύο ηθοποιούς, κούκλες και ενεργό συμμετοχή των παιδιών.

Επιμέλεια-Διασκευή: Ελεάννα Σαντοριναίου, Προσαρμογή διαλόγων» Ευγενία Μαραγκού, Σκηνογραφία-Κούκλες: Άννα Σαντοριναίου, Σκηνικά: Ευγένιος Αρβανιτάκης, Μουσική πρωτότυπη: ABC (Alternative Blues Company), Φωτισμοί: Θέμος Σβορώνος, Παίζουν: Ευγενία Μαραγκού, Ματίνα Δημητροπούλου

Κυριακή, στις 21.00 – Λουτρά

Η χορωδία συναντά το ροκ!

Μία Rock-Blues μπάντα συναντά δυο τηνιακές χορωδίες

Το τετραμελές «out of the blues» συγκρότημα ALTRIBE BAND, και οι δύο τηνιακές χορωδίες «Τα Παιδιά Της Χορωδίας» & η «Χορωδία Κώμης Τήνου» συναντιούνται σε ένα πρόγραμμα με τραγούδια των ALTRIBE, αλλά και γνωστές διασκευές (Rolling Stones, Black Keys…), προσαρμοσμένες στο προσωπικό τους ύφος. Μια οπτικο-μουσική παράσταση, με τίτλο «Renaissance» – που σημαίνει Αναγέννηση – όπου ο μπλουζ-ροκ ήχος συνδυάζεται με τη δυναμική των χορωδιακών φωνών.

Διεύθυνση-διδασκαλία χορωδιών: Γεωργία Μπακογιάννη, Πιάνο: Πέτρος Κουσουνάδης.