Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017 το Beverley μας προσκαλεί σε μία ξεχωριστή βιβλιοπαρουσίαση σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος!

Πρόκειται για μια δραματοποιημένη αφήγηση με μουσική και παιχνίδια με την θεατρολόγο Μαρία Τερζάκη, βασισμένη στο βιβλίο «Τα αληθινά δώρα του Άι Βασίλη», της Στέλλας Μιχαηλίδου.  

Παραμονές Χριστουγέννων και στη χώρα του Αϊ-Βασίλη τίποτα δεν είναι στη θέση του! Ο Γκρινιάρης γκρινιάζει, φωτάκια αναβοσβήνουν, μπαλάκια χοροπηδούν, λούτρινα αρκουδάκια τρέχουν για να κρυφτούν και παιχνίδια γνώσεων ρωτούν γιατί, πότε και πώς; Ποιος είναι ο λόγος γι αυτή την αναστάτωση; Συμφορά! Ο ΑΪ- Βασίλης χάθηκε ξαφνικά! Τα ξωτικά ξεχύθηκαν στους δρόμους, όλοι ψάχνουν να τον βρουν! Τί δεν θα έχουμε δώρα φέτος; Ποίος μπορεί να βοηθήσει να τον βρούμε; Μόνο εσείς παιδιά μπορείτε να μας βοηθήσετε!

Η Μαρία Τερζάκη αφηγείται μια διαφορετική ιστορία για τον Άγιο Βασίλη και τα αληθινά του δώρα! Ένα ξεκαρδιστικό αλλά και συγκινητικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι της Στέλλας Μιχαηλίδου από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος.