Ο εκπαιδευτικός οργανισμός «ΦΩΤΟΓΡΑΜΜΑ» παρουσιάζει την «Οικογένεια σκαντζόχοιρων σε κίνδυνο» κάθε Κυριακή στις 11.00 στο θέατρο Άνεσις.

Πριν 3 χρόνια η θεατρική ομάδα «ΦΩΤΟΓΡΑΜΜΑ», η οποία δρα υπό την σκέπη του ομώνυμου εκπαιδευτικού οργανισμού, ξεκίνησε ένα θεατρικό ταξίδι με την βιωματική-διαδραστική παράσταση «Αναζητώντας τη Ζωή» με πρωταγωνιστές στα προβαλλόμενα μέρη τον Άκη Σακελλαρίου και την Κατερίνα Τσάβαλου, η οποία κατέπληξε μικρούς και μεγάλους θεατές.

Τη φετινή χρονιά, το «ΦΩΤΟΓΡΑΜΜΑ» σε συνεργασία με την παιδική σκηνή του θεάτρου Άνεσις , παρουσιάζει τη νέα θεατρική παράσταση «Οικογένεια σκαντζόχοιρων σε κίνδυνο» σε σενάριο-σκηνοθεσία του εκπαιδευτικού Δημήτρη Τσίρου.

Μια παράσταση  ιδανική  για παιδιά ηλικίας 4-8 ετών, η οποία καλλιεργεί την οικολογική συνείδηση και βοηθά στην αφύπνιση της περιβαλλοντικής ευαισθησίας, μέσα από μια ευχάριστη ,διασκεδαστική  και τρυφερή ιστορία, που θα μαγέψει τα παιδιά αλλά και τους μεγάλους, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Υπόθεση:

Ο Λίλο, ένα μικρό σκαντζοχοιράκι, ψάχνει απελπισμένα τους γονείς του που χάθηκαν σε μια καταιγίδα. Η μικρή Αλίκη θα τον βοηθήσει να τους βρει και θα μάθουν μαζί, πώς να βοηθήσουν όλα τα ζωάκια της γης μας να ζήσουν στη φύση χαρούμενα κι ευτυχισμένα.

Πρωταγωνιστές: Σοφία Αντωνίου, Αλίκη Βουτζουράκη, Ρίνο Τζάνη, Γιάννης Φραγκίσκος.