Στο πλαίσιο των εκδοτικών του δράσεων, το Ίδρυμα Β. & Ε. Γουλανδρή,…

… παρουσιάζει για πρώτη φορά το σύνολο της εκδοτικής του δραστηριότητας στα βιβλιοπωλεία IANOS σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, για ένα μήνα.

Έτσι, όλο το Μάρτιο, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να βρεί όλο τον ενεργό κατάλογο των βιβλίων που έχει εκδώσει το Ίδρυμα τα τελευταία 30 χρόνια με αφορμή τις σημαντικές εικαστικές εκθέσεις που έχει διοργανώσει στο Μουσείο Σύγχρονης τέχνης στην Άνδρο, παρουσιάζοντας κάθε φορά σπουδαίους έλληνες και ξένους καλλιτέχνες.  Όλα τα βιβλία θα διατίθενται σε προνομιακές τιμές με εκπτώσεις 30, 50 και 70% από την αρχική τους τιμή.

Οι εκδόσεις του Ιδρύματος Β. & Ε. Γουλανδρή, ξεχωρίζουν για την επιμέλεια και την καλλιτεχνική τους ποιότητα. Άρτια σχεδιασμένες, οι εκδόσεις – κατάλογοι των εκάστοτε εκθέσεων έχουν στόχο να συστήσουν στο κοινό καλλιτέχνες και κινήματα που σφράγισαν την παγκόσμια ιστορία της σύγχρονης τέχνης, και περιλαμβάνουν εκτός από τα έργα της κάθε έκθεσης, σημαντικά κείμενα ελλήνων και ξένων μελετητών καθώς και πλούσιο φωτογραφικό και αρχειακό υλικό, τις περισσότερες φορές ανέκδοτο. Ο μήνας παρουσίασης της εκδοτικής δραστηριότητας του Ιδρύματος είναι μια πρόταση που εγκαινιάζεται φέτος και θα επαναλαμβάνεται κάθε άνοιξη.