Συνεχίζεται για 7η συνεχή χρονιά το φαινόμενο «Caveman» του Rob Becker με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Παπαστάθη.
Στην Θεσσαλονίκη οι παραστάσεις θα γίνουν την 15-16-17 Νοεμβρίου στο θέατρο Αριστοτέλειον.

Ο «Caveman» έχει πάνω από 10.000.000 θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, έχει μεταφραστεί σε 15 διαφορετικές γλώσσες και είναι η μακροβιότερη σόλο παράσταση στην ιστορία του  Broadway, κάτι που έκανε τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης να αποκαλεί την 18η Ιουλίου ημέρα του Caveman και να μετονομάσει την οδό 44 West σε CavemanWay.

Ο «Caveman» επιπλέον αναγνωρίζει πολλούς οπαδούς του στους ψυχολόγους και θεραπευτές ως εναλλακτική μέθοδος θεραπείας σχέσεων. Μη σπαταλάτε τα λεφτά σας σε σύμβουλους γάμου, oCaveman τοuRobBecker ξεπερνάει και τον καλύτερο ψυχαναλυτή.

 

Λίγα λόγια για το έργο:

Ο ήρωας του έργου είναι ο Σωτήρης. Συμπαθής και ευγενικός, αλλά ταυτόχρονα πρωτόγονος και τσαμπουκάς. Με άλλα λόγια ο μέσος Έλληνας. Ο Σωτήρης, μέσα από ένα καυγά με την γυναίκα του, βρίσκεται αναπάντεχα στο δρόμο, μαζί με όλα του τα πράγματα.

Ξεκινώντας από το αρχικό ερώτημα που τον παιδεύει ‘γιατί δεν τα βρίσκουν οι άντρες με τις γυναίκες’ ξεδιπλώνεται μια σειρά κωμικών καταστάσεων, από την προϊστορική εποχή, μέχρι σήμερα.

Μια μοναδική παράσταση που οδηγεί σε απρόβλεπτες εξελίξεις με ανατροπές, εκπλήξεις και απογειωτικές εκρήξεις γέλιου…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Συγγραφέας : Rob Becker

Σκηνοθεσία – Διασκευή : Αναστασία Παπαστάθη

Μετάφραση : Ερατώ Τάττη

Φωτισμοί : ValentinGalle

Σκηνογραφία: Ειρήνη Παγώνη

Κουστούμια: KeiraColtrane

Μουσική : Πάνος Φορτούνας

Παραγωγή : Θέατρο Coronet και Mogul Theater

Παίζει ο :

Βλαδίμηρος Κυριακίδης