Από τις εκδόσεις Οσελότος κυκλοφορεί το βιβλίο του Παναγιώτη Χειλά, με τίτλο «Ανάλυση του ασθενούς φύλου».

Το βιβλίο αυτό θα σου αποδείξει ότι υπάρχουν γύρω σου καταστάσεις που απλά κοιτάζεις, αλλά δε βλέπεις. Θα σου αποδείξει ότι είναι δυνατόν να βλέπεις ακόμα και εκεί που δεν υπάρχει φως.

Όπως όλα τα βιβλία, έτσι και αυτό, έχει έναν βασικό λόγο ύπαρξης• απαντά στο ερώτημα: «Πώς πείθεις ένα ανερχόμενο στέλεχος να αντιληφθεί την αξία των ανορθόδοξων στρατηγικών διαπραγματεύσεων;»

Θα σου αποδείξει ότι μπορείς να βλέπεις τον αριθμό 90 όταν οι γύρω σου κοιτάζουν απλά τους αριθμούς από το 1 μέχρι το 12 σε ένα τετράγωνο ρολόι τοίχου.

Ο Παναγιώτης Χειλάς συγγραφέας γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νότια Πελοπόννησο στην περιοχή της Βέργας στην πόλη της Καλαμάτας. Σπούδασε Εφαρμοσμένες Μαθηματικές & Φυσικές Επιστήμες στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το 2011 του απονεμήθηκε το πρώτο του Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας (1007272) στον τομέα των οπλικών συστημάτων από τον διεθνή Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (Former Research: Secretary of the Army, USA). Τους επόμενους μήνες του ίδιου έτους στελέχωσε την 4μελή Εθνική Ομάδα Μηχανικής και διακρίθηκε σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Είναι μέλος της Mensa International & της International High IQ Society.

http://www. cheilas.gr