Τα έσοδα των 18 παραστάσεων θα διατεθούν για την δράση της Διεθνούς Αμνηστίας Να σταματήσει η βία κατά των γυναικών.

Μια πικρή γεύση της θέσης της γυναίκας στο ιδανικότερο περιβάλλον, τη σύγχρονη αστική τάξη της Δυτικής Ευρώπης.  Μέσα σ’ ένα αμιγώς γυναικείο σύμπαν και σε μια εποχή που διατείνεται ότι είναι απαλλαγμένη από τα πατριαρχικά φαντάσματα, έξι γυναίκες συγκρούονται και συμπλέουν στην προσπάθειά τους να αποκτήσουν κοινωνική αλλά και υπαρξιακή ταυτότητα.

Η καθεμία από τη θέση της δίνει στο θεατή και μια διαφορετική οπτική για τον κόσμο: η επαναστατικότητα, η ανοχή, ο συμβιβασμός, το ένστικτο της επιβίωσης,  η τραυματισμένη αξιοπρέπεια, η μητρότητα, η ανικανότητα για αγάπη, η οργή, η παραίτηση, η ματαίωση, η ομοφυλοφιλία, η άρνηση της πραγματικότητας, η προδοσία,  η συμφιλίωση με την αλήθεια, εναλλάσσονται σχηματίζοντας ένα θορυβώδες πρίσμα.

Την παράσταση σκηνοθετεί ο Νίκος Κορνήλιος. Παίζουν: Έλενα Παπαβασιλείου, Δήμητρα Κωνσταντινοπούλου, Εμμανουέλα Χαρατσή, Γαβριέλα Βασδέκη, Κασσάνδρα Μπαφαλούκα, Θάλεια Παπακώστα. Απόδοση Νίκος Κορνήλιος. Υπεύθυνοι Οργάνωσης Παραγωγής: Μαρία Πασχαλίδου και Έλενα Παπαβασιλείου.