Από τις εκδόσεις Bell κυκλοφορεί το βιβλίο, Πίσω από κλειστές πόρτες της B. A. Paris σε μετάφραση Βεατρίκης Κάντζολα Σαμπατάκου.

Σου έχει τύχει να ξεκινάς να διαβάζεις ένα βιβλίο και από τις πρώτες, κιόλας, σελίδες να νιώθεις ότι δε θα μπορέσεις να το αφήσεις από τα χέρια σου αν δεν φτάσεις μέχρι το τέλος; Αυτό ακριβώς συμβαίνει με το ντεμπούτο της B. A. Paris, το συγκλονιστικό Πίσω από Κλειστές Πόρτες!

Η Πάρις δημιούργησε ένα καθηλωτικό ψυχολογικό θρίλερ που μέσα σε πέντε μόλις μήνες πούλησε πάνω από 750.000 αντίτυπα στη Μεγάλη Βρετανία, ενώ η φήμη του εξαπλώθηκε από στόμα σε στόμα σε ολόκληρο τον κόσμο. Τον Ιούλιο κυκλοφόρησε στην Ισλανδία, όπου εκτοξεύτηκε κατευθείαν στο #1 των bestseller, τον Αύγουστο κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ, όπου μπήκε αμέσως στις λίστες των bestseller των New York Times και της USA Today, ενώ μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχει εκδοθεί συνολικά σε 33 γλώσσες.

Γρήγορο, αγχωτικό, τρομακτικό, το Πίσω από Κλειστές Πόρτες έφτασε στην Ελλάδα και η επιλογή είναι δική σου: Τολμάς να ανοίξεις την πόρτα;