Μικροί και μεγάλοι θεατές υποδέχτηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό την ελληνική απόδοση του περίφημου μιούζικαλ Μελωδία της Ευτυχίας που παίζεται εδώ και δύο μήνες στο Παλλάς (σε σκηνοθεσία Θέμιδας Μαρσέλου). Λόγω της μεγάλης προσέλευσης του κόσμου δόθηκε παράταση για έξι επιπλέον παραστάσεις.

Οσοι δεν μπορέσατε να το παρακολουθήσετε ως τώρα – ή θέλετε να το ξαναδείτε – έχετε μια τελευταία ευκαιρία να απολαύσετε τη Νάντια Κοντογεώργη να υποδύεται τη Μαρία Φον Τραπ και τη Ζέτα Δούκα τη Βαρόνη. Τον Ακη Σακελλαρίου να παίζει τον Πλοίαρχο Φον Τραπ και τον Αργύρη Αγγέλου τον επιστήθιο φίλο του, Μαξ. Μαζί τους μια μεγάλη ομάδα εξαιρετικών ηθοποιών που απέσπασαν τα πιο θερμά σχόλια για τη συμμετοχή τους (τη Μαρία Γράμψα, την Αννα Φιλιππάκη, τον Ιάσονα Μανδηλά, τον Περικλή Λιανό και άλλους πολλούς). Και βέβαια τις εκπληκτικές ομάδες των παιδιών που ενσαρκώνουν τα ατίθασα -πλην τρυφερά- παιδιά του πλοιάρχου και δέχονται κάθε βράδυ το παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού.

Το μιούζικαλ «Μελωδία της Ευτυχίας» συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια ανελλιπούς παρουσίας σε διάφορα θέατρα του κόσμου. Από το πρώτο του ανέβασμα το 1965 στο Μπρόντγουεη ως σήμερα, δεν έχει σταματήσει να παίζεται και να γίνεται δεκτό θερμά από πολλούς διαφορετικούς πολιτισμούς. Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι που η ελληνική παραγωγή της Μελωδίας της Ευτυχίας κατάφερε να αποσπάσει εξαιρετικά κολακευτικά και ενθουσιώδη σχόλια από τους αντιπροσώπους της εταιρείας  (που εκπροσωπεί τα δικαιώματα των αρχικών δημιουργών Ρότζερς και Χαμερστάιν) οι οποίοι επισκέφτηκαν την Αθήνα την περίοδο των εορτών και παρακολούθησαν την παράσταση.  Οπως τόνισαν οι Βίβιαν Γκουντγουίν και Αντι Τσάν :»Πρόκειται για μία από τις ωραιότερες παραγωγές της Μελωδίας που έχουμε παρακολουθήσει, με δημιουργική σκηνοθεσία, σπουδαίο κάστ ηθοποιών-τραγουδιστών και άψογη εκτέλεση της μουσικής από 14μελή ορχήστρα».