Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας θα δώσει μια συναυλία στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, έχοντας μαζί τους το Δημήτρη Σταρόβα και τη Ζηνοβία Αρβανιτίδη

… την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδοποιούς της Ελλάδας, o πολυπράγμων… «Άγαμος Θύτης» Δημήτρης Σταρόβας, αλλά και η αισθαντική Ζηνοβία Αρβανιτίδη συμπράττουν και δημιουργούν μία μοναδική μουσική παράσταση, γεμάτη συναισθήματα, εκρήξεις, αληθινά λόγια, ελαφρά ειρωνεία και τρυφερότητα, την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά!

Ο Λαυρέντης, ο Δημήτρης και η Ζηνοβία υπόσχονται να γεμίσουν την βραδιά μας με δόσεις πολιτικοερωτικής χροιάς στα τραγούδια τους – νέα αλλά και κλασσικά αγαπημένα – για να… αντισταθούμε, ακούγοντάς τα στους δύσκολους αυτούς καιρούς, αλλά και να … ερωτευτούμε. Να βρει η ζυγαριά της ψυχής μας αντίβαρο για να ισορροπήσουμε, με άλλα λόγια.        

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα διπλό άλμπουμ με τίτλο “οι άγγελοι ζουν ακόμα στη Μεσόγειο”, μπλέκοντας τη φωνή του με φωνές σπουδαίων Ευρωπαίων και Ελλήνων καλλιτεχνών, σε νέες συνθέσεις αλλά και παλαιότερα κομμάτια, κάνοντας έτσι ένα παλιό όνειρό του πραγματικότητα. Όντας ένας από τους πλέον καταξιωμένους Έλληνες τραγουδοποιούς και μουσικοσυνθέτες, είναι ο τροβαδούρος του ελληνικού ροκ που ουδέποτε έχασε την ικανότητα να γράφει επιτυχίες. Είναι ένας καλλιτέχνης απολύτως ειλικρινής. Ένα πνεύμα ελεύθερο. Τα τραγούδια του αγαπήθηκαν από το κοινό όσο λίγων καλλιτεχνών και κατάφεραν να παραμείνουν πάντα επίκαιρα και διαχρονικά…

Ο Δημήτρης Σταρόβας, που το χιουμοριστικό και καλλιτεχνικό του ταλέντο κάθε φορά ξεχειλίζει, σ’ ένα μοναδικό συνδυασμό καλής μουσικής, ανατρεπτικού στίχου, σάτιρας και αυτοσαρκασμού! Κάθε του εμφάνιση παίρνει διάσταση ουσιαστικής επικοινωνιακής έκρηξης, με σχόλια, τραγούδια και γέλιο απ’ όλες τις πλευρές. Του ίδιου, των μουσικών και του κοινού!

Η Ζηνοβία Αρβανιτίδη σε αγαπημένες διασκευές και μελωδίες δίνει με τον δικό της τρόπο ένα διαφορετικό χρώμα στην παράσταση.

Η συναυλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 1ου  Φεστιβάλ στο Λόφο.