… και το κλεμμένο τραγούδι. Όλο μαζί, η παράσταση που παρουσιάζει η θεατρική ομάδα «Σκαραβαίοι» στο Θέατρο «Αλμα».

… και το κλεμμένο τραγούδι. Όλο μαζί, η παράσταση που παρουσιάζει η θεατρική ομάδα «Σκαραβαίοι» στο Θέατρο «Αλμα».

Ένα έργο για μικρά παιδιά, από τον Ευγένιο Τριβιζά, στην παιδική σκηνή του Θεάτρου Αλμα, σε σκηνοθεσία Κώστα Φαρμασώνη, στο Θέατρο Άλμα.

«Η Κούλα η κατσικούλα και το κλεμμένο τραγούδι», γράφτηκε με σκοπό να αφυπνίσει τα παιδιά και τους νέους σχετικά με την έννοια και την αξία της πνευματικής ιδιοκτησίας.

Το κείμενο έγραψε ο μεγάλος παραμυθάς, Ευγένιος Τριβιζάς, την περασμένη άνοιξη ειδικά για να το παρουσιάσουν οι «Σκαραβαίοι» στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Διανοητικής Ιδιοκτησίας στο «Τεχνόπολις» (στις 26 Απριλίου), ύστερα από πρόσκληση του Υπουργείου Πολιτισμού.

Η ιστορία του έργου ξεκινά όταν η Κούλα η κατσικούλα γίνεται τραγούδι. Όχι όμως ένα οποιοδήποτε τραγούδι. Γίνεται η μεγαλύτερη επιτυχία και τραγουδιέται στα πέρατα της γης, σε όλες τις γλώσσες του κόσμου.

Έχει πουλήσει δισεκατομμύρια δίσκους και CD. Έχει γίνει μπλουζάκι, καπελάκι, μπρελόκ, λούτρινο κουκλάκι. Από την Ελλάδα μέχρι την Κίνα και από την Αμερική μέχρι την Αυστραλία όλοι τραγουδούν και χορεύουν την Κούλα την κατσικούλα. Όλοι οι παράγοντες έχουν γίνει δισεκατομμυριούχοι. Όλοι… όχι. Εκτός από τους νόμιμους δικαιούχους, οι οποίοι αγνοούν την επιτυχία που γνωρίζει το τραγούδι τους. Το αγνοούν μέχρι τη στιγμή…

Παιζουν οι ηθοποιοί: Κώστας Αυλωνίτης, Ζαχαρούλα Κληματσάκη, Ευρυδίκη Κουκούτση, Κωνσταντίνος Καραδήμας, Δημήτρης Λύρας, Χριστίνα Πλατανιώτη, Διονύσης Ποταμίτης, Νικόλας Φραγκιουδάκης, Βασίλης Χατζηδημητράκης.

Info
Η Κούλα η κατσικούλα και το κλεμμένο τραγούδι
Θέατρο Αλμα, Αγ. Κωνσταντίνου και Ακομινάτου 15-17
Τηλ.: 210 2280308 και 210 5220100
Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Κάθε Κυριακή στις 11:15
Καθημερινά οργανωμένες για σχολεία στις 10:00
Τιμές εισιτηρίων: Γενική Είσοδος (μόνο για τις Κυριακές) : 12 ευρώ
Γκρουπ (από 20 άτομα και πάνω): 7 ευρώ
Σχολεία: 7 ευρώ