Η Τίνκερ επιστρέφει με την έκτη ταινία της, μια τρισδιάστατη, φαντασμαγορική και επική περιπέτεια γεμάτη συναίσθημα και αγωνία, από 1 Ιανουαρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood σε 3D.

Η νεραϊδοπαρέα ξέρει καλύτερα από όλους ότι τα φαινόμενα απατούν και ότι η εμφάνιση ενός άγριου πλάσματος μπορεί να είναι παραπλανητική. Έτσι, οι έξι χαρισματικές φτερωτές υπάρξεις θα μας φέρουν σε επαφή με ένα πρωτόγνωρο και παρεξηγημένο τέρας και θα μας αποδείξουν ότι όλοι αξίζουν μία δεύτερη ευκαιρία. Με τις υπέροχες φωνές των Γιούλικα Σκαφιδά, Αφροδίτης Σημίτη, Τζένης Θεωνά, Ιωάννας Πηλιχού και Κατερίνας Τσάβαλου, οι γνώριμές μας νεράιδες μας καλούν ξανά στο μαγικό τους σύμπαν, με τη μεγαλύτερη περιπέτεια της καριέρας τους!

Σύνοψη

Η σκανταλιάρα και γενναία νεράιδα Φλώρα πιάνει φιλίες με ένα μυστηριώδες πλάσμα, γνωστό ως Το Τέρας του Ποτέ. Ενώ η Τίνκερ Μπελ και οι υπόλοιπες νεράιδες δεν είναι και πολύ σίγουρες ότι η καινούρια αυτή προσθήκη θα ταιριάξει με το Καταφύγιο των Νεραϊδών, οι Επίλεκτοι Ανιχνευτές, που είναι το σώμα προστασίας της Νεραϊδοχώρας, αποφασίζουν να αιχμαλωτίσουν το τέρας πριν καταστρέψει τη χώρα τους. Η Φλώρα που διακρίνει μια τρυφερή καρδιά κάτω από το τρομακτικό παρουσιαστικό του τέρατος, πρέπει να αποκτήσει εμπιστοσύνη στο ένστικτο της και να επέμβει, έχοντας στο πλευρό της τις αγαπημένες της φίλες.

Trivia / Fun Facts:

– Ο σκηνοθέτης Steve Loter ήθελε να κάνει μια ταινία που να θυμίζει και να προκαλεί συναισθήματα όπως οι ταινίες της Disney που έβλεπε ως παιδί, τον «Πινόκιο», τον «Μπάμπι το Ελαφάκι» και τον «Ντάμπο».

– Ο χαρακτήρας της Νυξ, η οποία είναι η αρχηγός των Επίλεκτων Ανιχνευτών, βρίσκεται σε σύγκρουση με το χαρακτήρα της Φλώρα. Στην πραγματικότητα όμως και οι δύο θέλουν να προστατεύσουν το Καταφύγιο των Νεραϊδών.

– Η παρουσία του Τέρατος του Ποτέ στον κόσμο των νεραϊδών σχετίζεται με μια αρχαία προφητεία που μιλά για μια μυστηριώδη, επικίνδυνη καταιγίδα.

– Ο σχεδιασμός του Τέρατος βασίστηκε σε χαρακτηριστικά οικείων και συμπαθέστατων ζώων: το σώμα του μοιάζει με βίσωνα, ενώ η ουρά του δανείστηκε το σχήμα της ουράς του αρμαντίλο. Τα μεγάλα μάτια του μοιάζουν με αυτά του σκύλου και τα πόδια του έχουν πάρει γνωρίσματα ιπποπόταμου.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Steve Loter
Μετάφραση/Σκηνοθεσία (Ελλάδα): Σοφία Τσάκα & Σκηνοθεσία: Steve Loter

Ακούγονται:
Φλώρα: Γιούλικα Σκαφιδά
Τίνκερ Μπελ: Αφροδίτη Αντωνάκη
Νεραϊδόσκονη: Ιωάννα Πηλιχού
Βίντια: Τζένη Θεωνά
Ίριδα: Κατερίνα Τσάβαλου
Ροζέτα: Φαίη Ζαφειράκου
Βασίλισσα Κλάριον: Αφροδίτη Σημίτη
Νυξ: Χριστίνα Αναγνωστοπούλου
Σκριμπλ & Μπακ: Χρήστος Θάνος
Αφηγήτρια: Σοφία Τσάκα

Συμμετέχουν επίσης:
Στεφανία Φιλιάδη, Ζωή Κατσάτου, Μαριλένα Χατζηνικολαΐδη, Παναγιώτης Αποστολόπουλος

Διάρκεια: 76’


http://www.disney.gr/disney-fairies/

http://feelgoodentertainment.gr/

https://www.facebook.com/feelgoodentertainment.gr