Και φέτος το EuropaVox Festival σου δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψεις μέχρι την μικρή επαρχία του Clermont Ferrand στην καρδιά της Γαλλίας και να εκπροσωπήσεις την Ελλάδα στο μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της Ευρώπης!

Και φέτος το EuropaVox Festival σου δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψεις μέχρι την μικρή επαρχία του Clermont Ferrand στην καρδιά της Γαλλίας και να εκπροσωπήσεις την Ελλάδα στο μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της Ευρώπης!

Από τις 29 Μαΐου έως τις 7 Ιουνίου η καρδιά της Γαλλίας θα γεμίσει με δεκάδες συναυλίες, με συμμετοχές από 27 χώρες και μια μεγάλη έκθεση της ευρωπαϊκής μουσικής βιομηχανίας.

Για δεύτερη χρονιά το EuropaVox σε συνεργασία με την Μ.Ε.Σ.Ο. (διοργανώτρια στην Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής), την Athens Voice, το Sonik, τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Best και Εν Λευκώ και το avopolis.gr, δίνει την ευκαιρία σε δυο τυχερούς να ζήσουν από κοντά την μεγάλη αυτή μουσική γιορτή.

Μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δηλώσεις συμμετοχή. Δύο τυχεροί θα ταξιδέψουν και θα μείνουν δωρεάν στη Γαλλία, για πέντε ημέρες (μεταξύ 4 – 8 Ιουνίου), ενώ θα έχουν και ελεύθερη πρόσβαση σε περισσότερες από 50 συναυλίες.

Ακόμα 52 τυχεροί θα εκπροσωπήσουν τις υπόλοιπες 26 ευρωπαϊκές χώρες, ως άλλοι «πρεσβευτές» σε μια ευρωπαϊκή συνάντηση μουσικής κορυφής.

Καλύπτοντας ένα ευρύτατο μουσικό φάσμα, από γερμανικó hip-hop και ιταλικό electro ως πορτογαλική folk, το Europavox Festival αποτελεί ένα showcase του τι συμβαίνει στην ευρωπαϊκή μουσική σκηνή του σήμερα.

Και παράλληλα αποτελεί μια πολύ χρήσιμη πλατφόρμα συνεργασίας, ανταλλαγής πληροφορίας και ιδεών, εφόσον σ\’ αυτό συμμετέχουν κάθε χρόνο περισσότεροι από 600 επαγγελματίες της μουσικής βιομηχανίας.

Το φετινό line up δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, μπορούμε όμως ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι στο περσινό συγκαταλέγονταν ονόματα όπως οι Archive, οι Asian Dub Foundation, ο Dj Vadim, η Neneh Cherry και οι 2 Many Djs.

Εάν είστε από 18 έως 25 ετών και θέλετε να συμμετέχετε, το μόνο που χρειάζεται είναι να στείλετε ένα σύντομο κείμενο (μέχρι 50 λέξεις) εξηγώντας γιατί εσείς θα έπρεπε να επιλεγείτε ως «εκπρόσωπος» της Ελλάδας στο EuropaVox Festival, συμπληρώνοντας τα πλήρη στοιχεία και την ημερομηνία γεννήσεώς σας, email και τηλέφωνο, στην διεύθυνση info@musicday.gr, το αργότερο έως τις 29 Φεβρουαρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες: 210 7560305, http://www.musicday.gr/ και http://www.europavox.com/