Τρεις μεγάλοι μουσικοί της τζαζ, τρεις γενιές του μπάσου, ένα μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός σε μια μοναδική σκηνική συνάντηση στην Αθήνα…

Ο Stanley Clarke, ο  Marcus Miller και ο Victor Wooten ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο στο πλαίσιο της αγκόσμιας περιοδείας τους Thunder, που ξεκίνησε με αφορμή τη συνάντησή τους στη live εκδήλωση των βραβείων του περιοδικού Βass Player το 2006. Αυτό που προέκυψε από το jam τους, ήταν η ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη συνεργασία αυτών των τριών σπουδαίων μουσικών σε μια μπάντα.

Ο Stanley Clarke, ζωντανός θρύλος της τζαζ, παιδί θαύμα της δεκαετίας του 70, μεταμόρφωσε το μπάσο από συνοδευτικό όργανο σε πρωταγωνιστικό. Διάσημος για τις συνεργασίες του όχι μόνο με κορυφαίους μουσικούς αλλά και αγαπημένος συνθέτης του Hollywood, έχει υπογράψει την μουσική σε πολλά blockbusters.

O Marcus Miller, πολυβραβευμένος μπασίστας του groove, αναδείχθηκε από τα έξι άλμπουμς που έκανε με τον Miles Davis, εχει καθιερωθεί σαν συνθέτης, παραγωγός και μουσικός, και θεωρείται σήμερα ένα από τα ισχυρότερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας.

Στον Victor Wooten, οι ειδικοί αναγνωρίζουν ένα φαινόμενο του ηλεκτρικού μπάσου. Τεράστια δεξιοτεχνία, ανεπάλληλα βραβεία και σημαντικές συνεργασίες εμπλουτίζουν το βιογραφικό του μουσικού που πολλοί αποκαλούν άνθρωπο με οκτώ χέρια.