Οι Xana Zoo του Μάνου Βαφειάδη φέρνουν το γέλιο, το τραγούδι, το παιχνίδι και το χορό στην καρδιά μας και αυτή την Άνοιξη από τις 2 Μαρτίου στο Γκάζι!

Μια νέα σεζόν ξεκινά για τη δημοφιλή παράσταση του Μάνου Βαφειάδη σε σκηνοθεσία Κώστα Καπετανίδη, αφού ολοκλήρωσε το δεύτερο κύκλο εμφανίσεων στο Xana Zoo Kids Club!

 
«Under public demand» οι παραστάσεις συνεχίζονται, αλλά μόνο κάθε Κυριακή, καθώς τα Σάββατα πλέον, οι Xana Zoo θα κάνουν… ανοιξιάτικες εκδρομούλες για να συναντήσουν τους μικρούς τους φίλους σε όλη την Ελλάδα, σε εμφανίσεις που σύντομα θα ανακοινωθούν.
 

Ετσι λοιπόν, η Άνοιξη βρίσκει τους Xana Zoo στο γνωστό αγαπημένο στέκι στον 2ο όροφο της Ιεράς Οδού 11.
 

«Σε μια χώρα μαγική, πέρα από τη Λογική» ο θαυμαστός καινούριος κόσμος του Μάνου Βαφειάδη μας περιμένει!
 

Στον υπέροχο, φωτεινό, πολύχρωμο, ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Xana Zoo Kids Club στο Γκάζι, με θέα την Ακρόπολη, το πάρτι συνεχίζεται!
 

Η Τερέζα, ο Βασίλης, η Μαρία, ο Άρης και η Μάρδη μαζί με τον «Φαταούλα», τη «Φαταούλενα», τον «Αστακό», το «Βάτραχο», την «Καραβίδα» και τους καινούργιους, φανταστικούς ήρωες της «Χοραλίας», τον «Τρυποκάρυδο», την κακιά «Μούργα» μας ξεσηκώνουν με πρωτότυπους διαλόγους και χορογραφίες.
 

Ο χώρος του Xana Zoo Kids Club είναι στολισμένος με έντονα χρώματα, με σκηνικά που διεγείρουν την παιδική φαντασία και γεμάτος φως! Διαθέτει την πιο εξελιγμένη υλικοτεχνική υποδομή τελευταίας τεχνολογίας και μια τεράστια γιγαντοοθόνη (8m X 6 m).
 

Το Xana Zoo Κids club, είναι μια πλήρης πρόταση εξόδου για εσάς και τους λιλιπούτιους αγαπημένους σας. Στη διάρκεια του τρίωρου προγράμματος τα παιδιά μπορούν να χορέψουν, να τραγουδήσουν, να παίξουν, να ζωγραφίσουν και όλοι μαζί να απολαύσετε τις ζεστές και κρύες νοστιμο-λιχουδιές και τα σνακ, με τον καφέ ή το αναψυκτικό σας.
 

Και όσο τα παιδιά χορεύουν και τραγουδούν οι παρέες των μεγαλύτερων φίλων των Xana Zoo  (μαμάδες, μπαμπάδες, παππούδες, γιαγιάδες) μπορούν να χαλαρώσουν στον χώρο του Club με τα άνετα καθίσματα και τους αναπαυτικούς καναπέδες, ενώ όταν ο καιρός το επιτρέπει, θα ανοίγουμε και το υπέροχο μπαλκόνι μας με θέα την Ακρόπολη.

Μπορείτε να έρθετε απλά με την οικογένεια και τους αγαπημένους σας είτε ακόμη και με το σχολείο σας (αρκεί να έρθετε σε επικοινωνία με το αντίστοιχο τμήμα εκδηλώσεων). Και μην ξεχνάτε ότι στο Xana Zoo Kids Club μπορείτε να γιορτάσετε τα γενέθλια των αγαπημένων σας και να τραγουδήσουμε όλοι μαζί, στους εορτάζοντες, το Happy Birthday!
 

Η παράσταση των Xana Zoo, του Μάνου Βαφειάδη, σε σκηνοθεσία του Κώστα Καπετανίδη,  περιλαμβάνει (εκτός από τις μεγάλες επιτυχίες που αγαπήσαμε) τα νέα τραγούδια της Χοραλίας, του πολύχρωμου, παραμυθένιου κόσμου που δημιούργησε ο Μάνος Βαφειάδης. Η  «Xοραλία»   κυκλοφορεί από την Heaven, σε διπλή έκδοση (dvd +cd).