Το “The Christmas Factory”, το μεγαλύτερο και πιο παραμυθένιο εργοστάσιο Χριστουγέννων, επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στο κέντρο της πόλης, στον υπέροχο χώρο της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων.

Με νέα εικόνα, θεματοποιημένη διακόσμηση, ενδιαφέροντα εργαστήρια, απίθανα παιχνίδια, πεντανόστιμες λιχουδιές και εκδηλώσεις και με ανανεωμένη οικονομική πολιτική με προσιτά εναλλακτικά πακέτα προσφορών από τις 27 Νοεμβρίου έως τις 6 Ιανουαρίου, το “The Christmas Factory” είναι εδώ για να μας κάνει χαρούμενους ξανά!

Το “The Christmas Factory”, ένας θεσμός της πόλης πλέον, που βάζει την Αθήνα ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς για την περίοδο των Χριστουγέννων, είναι εδώ και φέτος για να ανατρέψει κάθε αρνητική διάθεση και να μας γεμίσει με θετική ψυχολογία και χαρά.

Με στόχο τη δημιουργία αξέχαστων εμπειριών και ποιοτικών αναμνήσεων, το κορυφαίο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, θεματικό πάρκο υπόσχεται να σκορπίσει την μαγεία των Χριστουγέννων και να αγκαλιάσει τους χιλιάδες μικρούς και μεγάλους επισκέπτες που καταφθάνουν από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Το “The Christmas Factory” είναι και πάλι εδώ για να ενώσει το κομμάτι της ποιοτικής ψυχαγωγίας και της αληθινής διασκέδασης με πρωταρχικό στόχο η μοναδική αυτή εμπειρία να είναι προσιτή σε όλους.

Διαβάστε περισσότερα στο: Το “The Christmas Factory 3” ανοίγει τις πύλες του στη Τεχνόπολη