Την Κυριακή 15 Μαΐου 2016 οι The Bittersweet κάνουν ένα διάλλειμα από την παραγωγή της δεύτερης δισκογραφικής τους δουλειάς «The Age of New Delirium» και ανεβαίνουν στη σκηνή του Ilion plus! Τραγούδια καινούργια αλλά και παλαιότερα από το πρώτο άλμπουμ «Dancing in the zoo»,  καθώς και αγαπημένες διασκευές υπόσχονται ένα δυνατό live που θα φέρει κοντά την pop τραγουδοποιία με τη rock αδρεναλίνη.

Τη βραδιά θα ανοίξει το prog rock συγκρότημα Ribbons Of Euphoria.

Οι The Bittersweet δημιουργήθηκαν το 2007 από τον Νικόλα Αλαβάνο. Μέσα στο 2012 έκαναν το πρώτο δισκογραφικό τους βήμα με την κυκλοφορία του «Dancing in the zoo» (Minos/ EMI). Οι μουσικές τους καταβολές εντοπίζονται στη ψυχεδέλεια των 60s, το glam και progressive rock αλλά και το ευρύτερο φάσμα της pop/ rock σκηνής. Το διάστημα αυτό, ενώ συνεχίζουν να κάνουν τακτικά ζωντανές εμφανίσεις, βρίσκονται στο τελικό στάδιο της μίξης του δεύτερου άλμπουμ τους «The Age of New Delirium» που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Οι The Bittersweet αποτελούνται από τους: Νικόλα Αλαβάνο (φωνή, κιθάρα), Κωνσταντίνο Κοντονίκα (μπάσο), Αντώνη Γκούφα (κιθάρα) Ντίνο Μέξη (πλήκτρα) Δημήτρη Ρίγκο (τύμπανα).