Η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη έχουν υποδεχτούν (θερμά όπως φαίνεται) δύο κορυφαία συγκροτήματα στον πλανήτη στο χώρο της βαριάς metal μουσικής σκηνής. Ημέρες υποδοχής: 7 και 8 Ιουνίου.

Η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη έχουν υποδεχτούν (θερμά όπως φαίνεται) δύο κορυφαία συγκροτήματα στον πλανήτη στο χώρο της βαριάς metal μουσικής σκηνής. Ημέρες υποδοχής: 7 και 8 Ιουνίου.

Οι θρυλικοί Testament είναι ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα του Bay Area thrash metal και έρχονται στην Ελλάδα για δύο καταιγιστικά live σε Αθήνα (7 Ιουνίου στο Gagarin 205) και Θεσσαλονίκη (8 Ιουνίου στην Υδρόγειο).

Το αμερικανικό σχήμα ιδρύθηκε το 1983 και από το ντεμπούτο κιόλας album του, το κλασσικό πλέον Legacy, κατάφερε να βρεθεί στο προσκήνιο της thrash metal σκηνής και σταδιακά να καθιερωθεί σαν ένα από τα κορυφαία του είδους.

Σε αντίθεση με άλλες thrash metal μπάντες που διάλεξαν πιο mainstream μονοπάτια, οι Testament παραμένουν μέχρι σήμερα πιστοί του ιδιώματος που τους ανέδειξε.

Φέτος επιστρέφουν με το καινούριο τους album The Formation of Damnation, κάνοντας την επιστροφή τους μετά από πολυετή αποχή από τη μουσική σκηνή.

Και αν ο ερχομός των Testament στην Ελλάδα αποτελεί από μόνος του σημαντικό νέο, η προσθήκη των Dying Fetus δημιουργεί έναν από τους καλύτερους συνδυασμούς του φετινού καλοκαιριού.

Οι Αμερικανοί Deathmetalers, που ξέρουν να ξεσηκώνουν το κοινό καλύτερα από τον καθένα, έρχονται με άγριες διαθέσεις στη χώρα μας και υπόσχονται αλλεπάλληλες εκρήξεις αδρεναλίνης.

Info
7 Ιουνίου στο Gagarin 205, Λιοσίων 203-205, Αθήνα
8 Ιουνίου στην Υδρόγειο, 26ης Οκτωβρίου 33, Θεσσαλονίκη
Τιμή εισιτηρίου: 32 ευρώ
Σημεία προπώλησης: Ticket House, Πανεπιστημίου 42, Αθήνα PMW, Τσιμισκή 41, Θεσσαλονίκη
Διοργάνωση: Music Box Productions
[email protected]
http://www.musicboxproductions.gr/
http://www.testamentlegions.com/
www.dyingfetus.com/