Ο πολυχώρος τέχνης Metamatic TAF παρουσιάζει με χαρά το live της Τέρης Βακιρτζόγλου την Πέμπτη

10 Ιανουαρίου 2013 στις 21.00.

Μετά από ενάμιση χρόνο διαμονής στη μητρόπολη της παγκόσμιας jazz σκηνής και αφού ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές τη σπουδές στο jazz τραγούδι, η Τέρη θα πραγματοποιήσει ένα αφιέρωμα σε αγαπημένες ερμηνεύτριες με σκοπό να μεταδώσει το κλίμα της Νέας Υόρκης στο αθηναϊκό κοινό. Έξι μήνες μετά την τελευταία της εμφάνιση στον πολυχώρο του metamatic:taf, η νεαρή τραγουδίστρια επιστρέφει για μία μοναδική εμφάνιση παρέα με τον διεθνούς φήμης οργανίστα και πιανίστα Γιώργο Κοντραφούρη και δύο εξαιρετικούς νέους μουσικούς, τον Κώστα Πατσιώτη στο μπάσο και τον Γιώργο Κωστελέτο στα ντραμς.

Φεύγοντας από την Ελλάδα η Τέρη κέρδισε δύο υποτροφίες, μια από το Ίδρυμα Fulbright και μια από το Ίδρυμα Α. Ωνάσης για την συνέχεια των σπουδών της στην Νέα Υόρκη. Επίσης, συμμετείχε στο δίσκο «Ionian Jazz Now» που κυκλοφόρησε από το περιοδικό «Jazz & Τζαζ» τον Νοέμβριο του 2011. Το ίδιο περιοδικό την έχει χαρακτηρίσει ως μια από τις πιο ανερχόμενες jazz τραγουδίστριες.

Στα 26 της χρόνια έχει ήδη συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας σκηνής όπως είναι ο Δήμος Δημητριάδης και ο Δημήτρης Καλατζής, ενώ έχει εμφανιστεί σε γνωστά jazz clubs της Νέας Υόρκης όπως το Somethin’ Jazz Club, το Shrine και τo Sugar Bar.


Τέρη Βακιρτζόγλου
– φωνητικά
Γιώργος Κοντραφούρης – πιάνο
Κώστας Πατσιώτης – μπάσο
Γιώργος Κωστελέτος – ντραμς