Το Σάββατο 29 Μαρτίου η Αθήνα θα υποδεχτεί για μια μοναδική βραδιά τους Beasts of Bourdon του θρυλικού Tex Perkins. Τηρώντας την υπόσχεσή τους έρχονται στο Gagarin 205 Live Music για μια αξέχαστη νύχτα.

Το Σάββατο 29 Μαρτίου η Αθήνα θα υποδεχτεί για μια μοναδική βραδιά τους Beasts of Bourdon του θρυλικού Tex Perkins. Τηρώντας την υπόσχεσή τους έρχονται στο Gagarin 205 Live Music για μια αξέχαστη νύχτα.

Ηταν κάτι που χρωστούσαν στους θαυμαστές τους, όταν λίγους μήνες πριν χρειάστηκε να ακυρώσουν την εμφάνισή τους στην Αθήνα, εξαιτίας προβλημάτων με την δισκογραφική εταιρεία τους.

Οι πόρτες στο Gagarin ανοίγουν στις 21:00, ενώ την έναρξη της βραδιάς θα αναλάβουν οι Down & Out, ένα από τα πιο ιδιαίτερα εγχώρια σχήματα, με έντονες επιρροές από το Southern Rock, αλλά και τα blues των 60s.

H ιστορία των Beasts of Bourdon ξεκινάει το 1983, όταν ο Tex αποφασίζει να μαζέψει ορισμένους μουσικούς από άλλα συγκροτήματα για να παίξει μαζί τους κάποια live που είχε κλείσει για την προηγούμενη μπάντα του, Tex Deadly and the Dum-Dums.

To 1984 ηχογραφούν, μέσα σε ένα απόγευμα, το Axemans Jazz με τον Tony Cohen στην παραγωγή. Το album, το οποίο στοίχισε περίπου 100 δολάρια, αποτέλεσε το πρώτο δείγμα του ψυχωτικού country and western/blues/punk ήχου των Beasts Of Bourbon.

Το group παρέμενε ένα side project στη συνείδηση των μελών του και λίγο αργότερα, όταν οι Scientists έφυγαν για περιοδεία στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, η αυθεντική τους σύνθεση έπαψε να υπάρχει. Τα επόμενα χρόνια που ακολούθησαν τους βρήκαν αρκετές φορές να χωρίζονται και να ενώνονται. Στις αρχές του 2006, ξαναβρίσκονται και αρχίζουν μια νέα περιοδεία στην Ευρώπη. Μπαίνουν στο στούντιο και ηχογραφούν το νέο τους άλμπουμ.

Οι Down & Out από την πλευρά τους σχηματίστηκαν το 2003 από τους αδελφούς Rickie και Tonnie στην Αθήνα. Σύντομα έγιναν ένα από τα συγκροτήματα εκείνα που λατρεύουν το παλιό καλό Αμερικάνικο rock n roll, τα blues και το hillbilly. Η μουσική τους χαρακτηρίζεται από μία ξεκάθαρη back-to-basics προσέγγιση, δίνοντας τους ένα κλίκα αυθεντικότητας. Η εμφάνισή τους αυτή θα είναι και η πρώτη, οπότε τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.

INFO
Σάββατο 29 Μαρτίου & ώρα 21:00
Gagarin 205, Λιοσίων 205, τηλ.: 2108547600-1
Πληροφορίες: http://www.gagarin205.gr/
Τιμή Εισιτηρίου: 25 ευρώ
Προπώληση: Ticket House & http://www.ticketpro.gr/