Μετά από πρόσκληση της Athens Biennale 2015-17 “OMONOIA”, η Lo and Behold συμμετέχει στη 2η Σύναψη με το σε εξέλιξη project “Περί εξουσίας”.

Το project Περί Εξουσίας (Regarding Authority), αφορά τη διερεύνηση της έννοιας και του όρου εξουσία. Τι είναι εξουσία; Ποιες είναι οι διάφορες μορφές της; Ποια τα όριά της; Πώς επιδρά στους ανθρώπους και την κοινωνία; Πώς μεταλλάσσεται; Με ποιον τρόπο μας καθορίζει;

Η Lo And Behold προτείνει μια συμμετοχική δράση σε εξέλιξη που διερευνά το παραπάνω θέμα.

Στο χώρο του Μπαγκείου θα λειτουργεί μια διαδραστική εγκατάσταση με γραφομηχανές όπου το κοινό καλείται να γράψει πως αντιλαμβάνεται την έννοια της εξουσίας. Στους τοίχους θα είναι αναρτημένο υλικό που έχει προκύψει από μέλη της Lo And Behold.

Η συντονιστική επιτροπή της Lo And Behold για την Biennale:

Βανέσσα Αναστασοπούλου, Νίκος Αρβανίτης, Βάσω Γκαβαϊσέ, Ειρήνη Ευσταθίου, Θοδωρής Ζαφειρόπουλος, Νίκος Παπαδημητρίου, Νίκος Σεπετζόγλου, Γιώργος Τσεριώνης, Δημήτρης Χρηστίδης, Κώστας Χριστόπουλος.

Η ‘Lo and Behold’ είναι μια αστική, μη κερδοσκοπική εταιρεία, με έδρα την Αθήνα και δραστηριότητα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, που έχει ως άξονα την πολιτιστική δράση με επίκεντρο τη σύγχρονη τέχνη.

Σκοπός της Lo and Behold είναι να στρέψει την προσοχή στο έργο τέχνης και να το προβάλει ως αποτέλεσμα καλλιτεχνικής διερεύνησης και όχι ως εμπορικό προϊόν.

Περισσότερες πληροφορίες για την Athens Biennale 2015-2017 – ΟΜΟΝΟΙΑ: Σύναψη 2 μπορείτε να δείτε εδώ.