Το παποτό, το μοναδικό ολόφρεσκο νέκταρ καλοκαιρινών φρούτων βουτηγμένων στο αλκοόλ σε ξυλάκι, έρχεται φέτος σε νέες γεύσεις, σχήματα και χρώματα.

Ήρθε η ώρα της μεγάλης δοκιμής, κι έτσι οι Ταϊλανδοί sous chef μετά από μήνες έρευνας και μελέτης, μας αποκαλύπτουν τη νέα βελτιωμένη έκδοση του παποτού και μας κερνάνε τις νέες γεύσεις!

Το παποτό, το παγωμένο ποτό σε ξυλάκι, δημιουργήθηκε στην ταράτσα του μπάιος. Αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή μιας και τα φρέσκα φρούτα, το αλκοόλ και η υπερπαγωμένη υφή του τρελαίνουν τις αισθήσεις, δημιουργώντας εθισμό! Συν ότι παρασκευάζεται και σερβίρεται φρέσκο στην πιο χοτ ταράτσα της Αθήνας με την ωραιότερη θέα!

Από τότε που ξεκίνησε η νόστιμη αυτή τρέλα, οι εφευρέτες του παποτού εργάζονται πυρετωδώς στα μυστικά εργαστήρια του Μπάιος για να δημιουργήσουν νέα παποτά και πειραματίζονται διαρκώς με νέες γεύσεις. Το θέμα είναι ποια γεύση από όλες;

Πέμπτη βράδυ, αναμένεται τοπική και τροπική βροχή φρούτων και αλκοόλ πάνω απ’ την ταράτσα του Bios. Θα βρέξει παποτάκια! Δηλαδή παποτοσφηνάκια απείρων γεύσεων και συνδυασμών  κι εσείς καλείστε πέρα απ’ το να τα απολαύσετε, να ψηφίσετε την αγαπημένη σας γεύση για να ανακηρύξουμε στο τέλος της βραδιάς το δημοφιλέστερο παποτό του καταλόγου μας!

Τα παποτο – σφηνάκια μας θα διατίθενται δωρεάν καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Το παποτό παρασκευάζεται και σερβίρεται μόνο στην ταράτσα του μπάιος και είναι φρέσκο!*

*Μην ξεχνάς παποτέ, όταν ανεβάζεις την αγαπημένη σου παποτοεμπειρία στο Instagram το hashtag: #papoto !

*Το παποτό είναι μια κατοχυρωμένη, αποκλειστική ιδέα του BIOS.

Music by mr. BIOS.