Οι White Lies έρχονται στην Ελλάδα για δύο lives σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στις 3 Δεκεμβρίου 2016 στο Gagarin 205 και στις 4 Δεκεμβρίου 2016 στο Principal Club.

Οι λατρεμένοι του ελληνικού κοινού White Lies επιστρέφουν στη χώρα μας μετά την θριαμβευτική εμφάνισή τους στο EJEKT Festival 2014, όταν ξεσήκωσαν χιλιάδες θεατές και κέρδισαν τις εντυπώσεις ακόμα και σε σχέση με συγκροτήματα του επιπέδου των Editors και των Kasabian.

Με το ντεμπούτο τους “To Lose My Life” ανέβηκαν στην κορυφή του albums chart της Μεγάλης Βρετανίας και καθιερώθηκαν ως μια από τις σημαντικότερες μπάντες του «νησιού». Τα δύο albums που ακολούθησαν “Ritual” και “Big TV” συνέχισαν την μεγάλη επιτυχία, φτάνοντας στο νο3 και νο4 του βρετανικού albums chart, ενώ βρέθηκαν ψηλά σε πολλές πολλές χώρες της Ευρώπης

Με την ικανότητά τους να συνδυάζουν το post-punk με τις σκοτεινές μελωδίες με έναν τρόπο που να «ανεβάζει» το κοινό, κέρδισαν αμέσως τις καρδιές του ελληνικού ραδιοφώνου χάρη σε τραγούδια όπως τα “Bigger Than Us”, “To Lose My Life”, “Fairwell To The Fairground”, “There Goes our Love Again”, “Death”, “Unfinished Business”, “Getting Even”.

Οι White Lies θα μας επισκεφθούν στα πλαίσια της περιοδείας προώθησης του νέου δίσκου τους “Friends”, ο οποίος κυκλοφόρησε στις 7 Οκτωβρίου. Έτσι, στις συναυλίες τους θα απολαύσουμε σε πρώτη παρουσίαση το νέο υλικό, καθώς και τις μεγάλες επιτυχίες τους.

Οι Le Page και οι Brightside είναι τα συγκροτήματα που θα ανοίξουν τις συναυλίες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης αντίστοιχα.

Το indie-pop σχήμα των Le Page ξεχώρισε στις αρχές της τρέχουσας δεκαετίας, χάρη στις εθιστικές μελωδίες και την diy αισθητική τους που εκφράστηκαν στο ντεμπούτο τους “Jojukevin”. Η συνεργασία τους με τον Barry Louis Polisar (γνωστό από το sountrack της ταινίας Juno) τους έκανε να ακουστούν και στις ΗΠΑ. Έχουν εμφανιστεί μαζί με καλλιτέχνες όπως οι Brett Anderson, Primal Scream, Bloc Party, The House of Love, Au Revoir Simone, Camera Obscura, White Town. Φέτος επέστρεψαν στις live εμφανίσεις και ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν τον 2ο δίσκο τους στις αρχές του 2017.

Οι Brightside μόλις κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο άλμπουμ τους “It Begins With A Fall”, όπου ξεδιπλώνουν τον indie rock/ post punk ήχο του που τους έχει κάνει ήδη αγαπητούς στο κοινό. Έχουν μοιραστεί τη σκηνή με ονόματα οπως οι Stranglers, Motorama, Soviet Soviet, Get Well Soon και έχουν εμφανιστεί στο Ejekt Festival 2014.