Τα skrow concerts συνεχίζονται. Μετά την “Nalyssa Green” και την μπάντα της, τη σκυτάλη παίρνουν τώρα οι “The Voyage Limpid Sound” για  να «πειραματιστούν» και αυτοί με τη σειρά τους στο χώρο του θεάτρου.

Αν οι Beach Boys, ο Zappa, ο Bowie, οι Pink Floyd, ο Mozart, ο Χατζιδάκις και ο Sinatra συνεργάζονταν, τότε θα δημιουργούσαν κάτι σαν τους Τhe Voyage Limpid Sound!

Οι The Voyage Limpid Sound, στο πλαίσιo των Skrow concerts, παρουσιάζουν την παράσταση”Thëology, voyageölogy, limpidologÿ, soundoloġy!”.

Ως το πιο ιδιοσυγκρασιακό art pop συγκρότημα της Αθήνας, με δίσκους που ταξιδεύουν μέχρι την Αμερική, οι The Voyage Limpid Sound είναι πια γνωστοί, όχι μόνο για την ιδιαιτερότητα της μουσικής τους, αλλά και για τα ξεχωριστά live που παρουσιάζουν. Στο skrow βρήκαν έναν χώρο που τους ταιριάζει και υπόσχονται μια βραδιά με φαρφίσες, χάλκινα πνευστά, χορωδιακές αρμονίες και ό,τι άλλο μπορέσουν να φανταστούν.

Θα τραγουδήσουν τραγούδια από όλη τη δισκογραφία τους, όπως επίσης και από τον επερχόμενο δίσκο τους “Thirteen Religious Bagatelles”.

Μπάσο, φωνή: Σέργιος Βούδρης
Όργανο, φωνή: Κώστας Συνοδινός
Κιθάρα, φωνή: Χρήστος Νυφλής
Ντράμς, φωνή: Κώστας Στεργίου

https://www.facebook.com/thevoyagelimpidsound/?fref=ts
https://diskexrecords.bandcamp.com