Δεν είναι υπόσχεση, είναι γεγονός. Την Μεγάλη Τρίτη, 3 Απριλίου, στο Fuzz Live Music Club, οι Ιταλοί ξαναφέρνουν τον πελώριο ψυχεδελικό doom ήχο τους στην πόλη, τέσσερα χρόνια μετά την ιστορική παρθενική εμφάνισή τους. Ένας τυφώνας από μνημειώδη riffs που κανείς δεν πρέπει να χάσει!

Λίγα λόγια

Τα γιγάντια riffs και η ψυχεδέλεια τους χαρακτηρίζουν από το ξεκίνημα της πορείας τους, το 1999, με την ίδια ακριβώς σύνθεση. Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει…

Από το «πρωτόγονο» ντεμπούτο, “Godlike Snake” (2000), ακολούθησαν συνεχείς κορυφές με τα “Snailking” (2004), “Idomum” (2008) και το ανυπέρβλητο “Eve” (2010). Τα… μαμούθ από το διάστημα, δεν σταμάτησαν στιγμή να εξερευνούν τα όρια του ήχου τους.

Από το μεγαλοπρεπέστατο “Oro” (2012), έναν διπλό δίσκο μιάμισης ώρας έως το “8” (2017), πριν λίγους μήνες, το ταξίδι συνεχίζεται μέσω metal, drone, sludge, χρήση ηχητικών εφέ και synths.

Αμέτρητες περιοδείες και κοινές συναυλίες με συγκροτήματα όπως οι Neurosis, Down , Baroness, Amenra, μεταξύ πολλών άλλων, και συνεχή παρουσία σε φεστιβάλ όπως Roadburn, Hellfest , Asymmetry, Dour Festival, Ieper Fest, Stoned from the Underground, South of Mainstream , Festival d’ Affaire, Metalride fest, Le Guess Who festival , Maryland Death Fest , Brutal Assault Festival.

Οι ζωντανές εμφανίσεις τους συνοδεύονται από μοναδικά visuals – αναπόσπαστο κομμάτι των live τους – αφήνοντας πάντα το κοινό με το στόμα ανοιχτό και τα αυτιά να πονούν.