Η μεγάλη συναυλία του αγαπημένου μας Carlos Santana δεν είναι καθόλου μακριά, γεγονός που μας φτιάχνει ιδιαίτερα τη διάθεση. Η ανακοινώση των Rosebleed ως support act κιόλας ενισχύει την ανυπομονησία μας!

Στη μουσική των Rosebleed συναντά κανείς σαφείς επιρροές από μπάντες όπως οι Muse, οι Band of Horses, οι Cure και Radiohead. Αυτό όμως δεν αναιρεί ούτε επισκιάζει τον αυθεντικό λυρισμό και τις πρωτότυπες ιδέες τους.

Από το 2006 που συστήθηκαν στο ελληνικό κοινό, δε σταμάτησαν να αποσπούν τις καλύτερες κριτικές για τις συνθέσεις τους, να γυρνάνε ανά την Ελλάδα για live εμφανίσεις και να ακούγονται όλο και περισσότερο στα airplays των ραδιοφώνων.

Οι Rosebleed είναι μια παρέα πέντε παιδιών που μόλις πάτησαν τα 20 και ο κόσμος των ενηλίκων τους επιφύλασσε να γίνουν ροκ σταρ. Τραγούδια όπως το «Until next time» και το «A story» ήταν η υπόσχεση. Το επερχόμενο «Claud» είναι η επιβεβαίωση πως έχουμε να κάνουμε με ταλαντούχους μουσικούς και ανατρεπτικές συλλήψεις.

Ο Βασίλης, ο Αρθούρος, η Δανάη, ο Γιάννης και ο Ορέστης θα βρεθούν στη σκηνή του ΟΑΚΑ στις 8 Ιουλίου για να ανοίξουν τη συναυλία του Carlos Santana και να μας δείξουν πως ανοίγουν οι δρόμοι προς το μέλλον, από το παρελθόν…