Ο Θίασος Ηλία Καρελλά, θέλοντας να εκφράσει την αμέριστη συμπαράστασή του στο σημαντικό έργο του Εθελοντικού Οργανισμού για τα Παιδιά, Το Χαμόγελο του Παιδιού, προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να παρακολουθήσουν την παράσταση Αργοναύτες, την Κυριακή 31 Ιανουαρίου στο θέατρο Προσκήνιο. Όλα τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν για τους σκοπούς του Οργανισμού.

Μετά την περσινή επιτυχία του Ερωτόκριτου, ο Θίασος Ηλία Καρελλά παρουσιάζει για τη φετινή σεζόν την παράσταση ‘Αργοναύτες’ στο θέατρο Προσκήνιο. Μία παράσταση που συνδυάζει αρμονικά το παραδοσιακό στοιχείο με τη σύγχρονη αισθητική, δημιουργώντας γρήγορες εναλλαγές και μαγικές εικόνες για θεατές κάθε ηλικίας.

Ταλαντούχοι ηθοποιοί και μουσικοί, που παίζουν ζωντανά λύρα, λαούτο, ούτι, μαντολίνο, ακορντεόν, νταούλι, καβάλι και τσαμπούνα συναντούν κούκλες ανθρωπίνων διαστάσεων, πολύχρωμες φιγούρες και μαγικές σκιές και μας παρασύρουν σε ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτειες και ασταμάτητη δράση. Μέσα από ένα εμπνευσμένο σκηνικό και χρήση video art, μικροί και μεγάλοι θεατές θα γίνουν συνταξιδιώτες του Ιάσονα και της παρέας του για να συναντήσουν μυθικούς ήρωες, θεούς και αλλόκοτα πλάσματα, σε μία παράσταση με μελωδικούς σκοπούς και τραγούδια από όλη την Ελλάδα.

Τους 30 διαφορετικούς ρόλους του έργου ερμηνεύουν οι: Κωνσταντίνα Γκόρου, Κάτια Ζαρκάδα, Αλέξανδρος Ιερωνυμίδης, Βασίλης Παπαγεωργίου, Φάνης Παυλόπουλος, Χρήστος Σύγγελος.

Στους ρόλους της Ήρας, της Αθηνάς και της Αφροδίτης, ακούγεται η φωνή της κ. Κάτιας Δανδουλάκη.

Για τρίτη συνεχή χρονιά ο Θίασος Ηλία Καρελλά στηρίζει Το Χαμόγελο του Παιδιού, ενώ παράλληλα διοργανώνονται ειδικές παραστάσεις για σχολεία (Δευτέρα – Παρασκευή, 10:30), με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας.