Ο δημοφιλής τραγουδιστής και τραγουδοποιός θα εμφανιστεί στο Polis Stage για δύο διήμερα Παρασκευή 2 και Σάββατο 3 Νοεμβρίου και Παρασκευή 10 και Σάββατο 11 Νοεμβρίου.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής και τραγουδοποιός θα εμφανιστεί στο Polis Stage για δύο διήμερα Παρασκευή 2 και Σάββατο 3 Νοεμβρίου και Παρασκευή 10 και Σάββατο 11 του ίδιου μήνα.

Τον πρωτογνωρίσαμε το 1994 μαζί με τους Συνήθεις Υπόπτους και αγαπήσαμε τη βαθιά φωνή του. Ο παραμυθάς των ενηλίκων που μας διάβασε το Ημερολόγιο του στις Αδέσποτες Μέρες του, Δεν είναι άλλος από αυτόν που μας συγκίνησε με το Πόσο πολύ σ αγάπησα, μας έδωσε Αλλοθι για να γελάμε με ένα Γορίλα και μας οδήγησε να ξαναβρούμε την Μικρή Πατρίδα μας με την ζωντανή ηχογράφηση στην Ιερά Οδό με το Γιώργο Νταλάρα.

Και αυτή τη φορά λοιπόν, θα θυμηθούμε σπουδαία κομμάτια του Αμλετ της Σελήνης από τη συνεργασία του με τον Θάνο Μικρούτσικο, θα ταξιδέψουμε παρέα με το Μυστήριο Τρένο του Γιώργου Ανδρέου και θα αφεθούμε στις νέες σκέψεις του για Οτι καλό και ότι κακό ετούτος ο καιρός θα φέρει…

INFO

POLIS STAGE Πέτρου Ράλλη 18 210 3476316