Για δεύτερη φορά φέτος το καλοκαίρι ο Σωκράτης Μάλαμας θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη, μετά από την επιτυχημένη συναυλία που έδωσε τον Ιούνιο.
Το Θέατρο Λαζαριστών της Θεσσαλονίκης είναι ένας από τους σταθμούς της καλοκαιρινής περιοδείας του καλλιτέχνη που θα πραγματοποιηθεί σε θέατρα και γήπεδα σε όλη την Ελλάδα.

Τη βραδιά αυτή ο Σωκράτης Μάλαμας θα παρουσιάσει τραγούδια από τον τελευταίο δίσκο του «Δρόμοι» και φυσικά τραγούδια που αγάπησε ο κόσμος από όλη τη διάρκεια της δισκογραφικής του πορείας.

Δεν πρόκειται για μια τυπική συναυλία αλλά για μια βραδιά γεμάτη συναισθήματα, γέλια και συγκίνηση, ποίηση και μπαλάντες σε λαϊκούς, παραδοσιακούς αλλά και ροκ ήχους, μέσα σε μια ατμόσφαιρα μυσταγωγίας και αμεσότητας.

Μακριά από κάθε τακτική εμπορευματικής προώθησης του καλλιτεχνικού του έργου, ο Σωκράτης Μάλαμας, με το δικό του ιδιαίτερο λιτό και προσιτό ύφος κατάφερε με τις δικές του δυνάμεις να καθιερωθεί στο ελληνικό τραγούδι και να κερδίσει τις καρδιές όλων.

Στη σκηνή μαζί του θα βρίσκονται η Μαρίνα Δακανάλη (Τραγούδι), ο Κλέων Αντωνίου (Ηλεκτρική κιθάρα), ο Θάνος Μιχαηλίδης (Τύμπανα), ο Γιάννης Παπατριανταφύλλου (Κοντραμπάσο), ο Νίκος Παραουλάκης (Νέι, Κιθάρα), ο Φώτης Σιώτας(Βιολί, Βιόλα) και ο Κυριάκος Ταπάκης(Μπουζούκι, λαούτο). Υπεύθυνος ηχοληψίας είναι οι Τίτος Καριωτάκης, Χρήστος Χαρμπίλας και υπεύθυνος φωτισμού ο Κωνσταντίνος Αλεξίου.