Ο Κ.ΒΗΤΑ θα εμφανιστεί στη μπουάτ «Απανεμιά» στην Πλάκα για δέκα εμφανίσεις και κάθε Πέμτη βράδυ από τις

25 Οκτωβρίου.

Η μπουάτ βρίσκεται στην οδό Θόλου που ενέπνευσε τον Μίνω Αργυράκη να σχεδιάσει την Οδό Ονείρων , η ιστορική μπουάτ που την δεκαετία του 60′, 70′ φιλοξένησε  το νέο κύμα.  

Σ’ αυτόν το χώρο ο Κ.ΒΗΤΑ θα παρουσιάσει τη μουσική του με ένα ακουστικό μουσικό σύνολο για δέκα μοναδικές βραδιές.

Ο ίδιος εξηγεί: “Βρήκα πολλές φορές καταφύγιο σ’ αυτή τη μπουάτ σαν έφηβος, πέτυχα κάποιες  μοναδικές βραδιές από καλλιτέχνες του νέου κύματος. Είναι ένας  χώρος που μου αρέσει  η ιστορία του και θα μου δώσει την ευκαιρία να παρουσιάσω την ακουστική πλευρά της μουσικής μου.  Τα τραγούδια έτσι όπως ακριβώς γράφτηκαν  πριν προστεθούν οι ηλεκτρονικές  ενορχηστρώσεις. 

Έχω μαζί μου τέσσερις  νέους σπουδαίους  μουσικούς  που θα με πλαισιώσουν. Είναι κάτι καινούριο, γιατί δεν έχω ποτέ βρεθεί εκτεθειμένος σε τόσο  μικρή απόσταση με τους φίλους της μουσικής μου.  Πιστεύω πως οι εποχές ανακυκλώνονται και τώρα με όλα αυτά που συμβαίνουν παγκόσμια ο κόσμος έχει ανάγκη από μια πιο ουσιαστική επικοινωνία με τη μουσική.  Ήδη στην Ευρώπη ανθίζουν τα events  σε μικρούς χώρους. Είναι και αυτή η αίσθηση στην οδό Θόλου, ότι βρίσκεσαι ακριβώς κάτω από την Ακρόπολη … “

Ο Κ.ΒΗΤΑ θα παρουσιάσει τραγούδια από την δισκογραφική του πορεία καθώς και τραγούδια που έμειναν έξω από τις ηλεκτρονικές του συναυλίες για χρόνια. Δέκα μοναδικές  βραδιές ενός ανήσυχου μουσικού που σημάδεψε την σύγχρονη ελληνική μουσική με την ποίηση και τους ηλεκτρονικούς ήχους του. Μην χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία να τον απολαύσετε στο πιο μικρό μουσικό κουτί της Αθήνας, την  boite Απανεμιά.
Μαζί του οι μουσικοί:

Lia Hide, πιάνο, φωνή
Ακουστικές κιθάρες , Φώτης Καραογλάνης και Δημήτρης Πατρίκιος