Μπορεί να βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα αλλά είναι καιρός να αρχίζουμε τα σχέδια για το ερχόμενο καλοκαίρι. Σημειώστε λοιπόν στην ατζέντα σας: Παρασκευή 6 Ιουνίου, Nick Cave & Τhe Bad Seeds στη Θεσσαλονίκη (Μονή Λαζαριστών) και το Σάββατο 7 Ιουνίου στην Αθήνα (Θέατρο Λυκαβηττού).

Μπορεί να βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα αλλά είναι καιρός να αρχίζουμε τα σχέδια για το ερχόμενο καλοκαίρι. Αυτό θα αναπτερώσει και λίγο το ηθικό μας μέσα στο κρύο των ημερών. Σημειώστε λοιπόν στην ατζέντα σας: Παρασκευή 6 Ιουνίου, Nick Cave & Τhe Bad Seeds στη Θεσσαλονίκη (Μονή Λαζαριστών) και το Σάββατο 7 Ιουνίου στην Αθήνα (Θέατρο Λυκαβηττού).

Πρόκειται για ένα μουσικό σχήμα που έχει αγαπηθεί όσο λίγα από το ελληνικό κοινό γι αυτό και επιστρέφει κάθε χρόνο (σχεδόν) στον τόπο του… εγκλήματος. Ο Nick Cave και η παρέα του έρχεται για να μας ταξιδέψει με τα ασυναγώνιστες μπαλάντες του, τα στοιχειωμένα blueς και το ξέφρενο rock n roll.

Εκτός από τα παλιά αγαπημένα και αξέχαστα κομμάτια αυτή τη φορά η μουσική συντροφιά έχει στις «αποσκευές» της το καινούργιο τους album, το αληθινά έξοχο \”Dig Lazarus Dig\” το οποίο ο Nick Cave χαρακτηρίζει «μια ελεγεία στην Νέα Υόρκη της δεκαετίας του 70».

Το 14ο στούντιο άλμπουμ των Nick Cave And The Bad Seeds, θα κυκλοφορήσει μέσω της Mute στις 3 Μαρτίου 2008 και μέσω της Anti στις ΗΠΑ στις 8 Απριλίου.

info
Παρασκευή 6 Ιουνίου Θεσσαλονίκη Μονή Λαζαριστών
Σάββατο 7 Ιουνίου Αθήνα Θέατρο Λυκαβηττού
Eισιτήρια προπωλούνται από τις 2 Φεβρουαρίου στα Ticket House και http://www.ticketpro.gr/
Aθήνα-Θεσσαλονίκη: Γενική Είσοδος 45 euro στην προπώληση και 50 στο ταμείο