Ο Γιώργος Νινιός, η Δήμητρα Παπαδήμα και ο Γιάννης Μποστατζόγλου, εναλλασσόμενοι περιπλέκονται σε… Μικρά Συζυγικά Εγκλήματα στο θέατρο Σοφούλη! Ο Γιάννης Μποστατζόγλου σκηνοθετεί τη μαύρη κωμωδία του βραβευμένου με το Μεγάλο Βραβείο Θεάτρου Έρικ-Εμάνουελ Σμιτ.

Μια μαύρη κωμωδία, όπου οι ερωτοτροπίες και οι χαριεντισμοί μεταλλάσσονται σε έναν πόλεμο ολοκληρωτικής εξόντωσης! Τι συμβαίνει όταν το ζευγάρι πρέπει να ανακαλύψει εκ νέου τον εαυτό του; Και πως γίνεται ένα ζευγάρι να θυμίζει περισσότερο εταιρεία δολοφόνων;

Σε έναν ανελέητο αγώνα για επικράτηση απατούν, κατηγορούν και εγκλωβίζονται στο ψέμα φτάνοντας στο απόλυτο αδιέξοδο. Μια σκληρή και ταυτόχρονα τρυφερή ιστορία που στήνεται με τρόπο αριστοτεχνικό και αγγίζει τα όρια του αριστουργήματος. Πρωταγωνιστές δύο αιχμάλωτοι της εποχής μας. Οι ανατροπές, οι εκπλήξεις, το λεπτό χιούμορ και εν τέλει ό παράλογος συναισθηματισμός τού έργου, δημιουργούν ένα αποκαλυπτικό και εκρηκτικό παζλ πού αφορά όχι μόνο τους ήρωες του έργου αλλά και τον καθένα από εμάς.

Κατά την διάρκεια των παραστάσεων, επίσης, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε και έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στο φουαγιέ του θεάτρου,  με αντικείμενα και ζωγραφικές συνθέσεις του ΜΠΟΣΤ.