Η ροκ ισχύς εν τη ενώσει! Τέσσερα συγκροτήματα-δυναμίτες ροκάρουν στο πιο hot σημείο της πόλης…

για ένα ανεπανάληπτο live με τους Midnight Toys, Destiny Heroes, Lunatix και No Sequence.

No sequence:Οι No Sequence είναι μια τετραμελής, Αγγλόφωνη, alternative rock μπάντα από την Αθήνα. Το group δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβρη του 2009.

Εμπνευσμένοι από τους ήχους της αγγλικής alternative post punk rock σκηνής αλλά και από τους δυνατούς και χαοτικούς ρυθμούς της grunge, οι No Sequence επιδιώκουν να περάσουν ένα νέο δυναμικό, σύγχρονο και παράλληλα ψυχεδελικό χαρακτήρα στα τραγούδια τους, που σε συνδυασμό με τους στίχους, που εκπέμπουν μελαγχολία, οργή, ελπίδα, πάθος δημιουργούν έντονες εικόνες και συναισθήματα.

Τo group αναζητά την επαφή με τον κόσμο μέσω συχνών συναυλιών, κάτι το οποίο φαίνεται στη σκηνή και έχει ήδη πραγματοποιήσει αρκετά live σε γνωστά stages της Αθήνας (kookoo live bar,Rodeo, Αρχιτεκτονική,
Six Dogs, Γυάλινο μουσικό θέατρο,K44,Lazy,Mo better, Μike’s Irish Bar κ.α).

Τα μέλη είναι:
Γιάννης Κουμαριανός (Φωνητικά, 2η κιθάρα)
Στέλιος Τραπεζάρης (Μπάσο)
Γιώργος Πιαδίτης (1η κιθάρα)
Κώστας Μπράμης (Ντραμς)
http://nosequence.bandcamp.com/
http://www.myspace.com/nosequencepage

Destiny heroes:
Oi Destiny Heroes Δημιουργήθηκαν στα τέλη του 2010 από τους George Angel, Teddy Casteloucci και Vaggo Illusions απ’ την κοινή αγάπη τους για την μουσική. Επειτα στις αρχές του 2011 στο συγκρότημα ήρθε και ο Giorgos Sk. Έχοντας ως κοινά πρότυπα τους Green Day, τους Blink 182,τους Paramore κ.α. άρχισαν να γράφουν την δική τους μουσική βάζοντας κάτι ο καθένας από τα δικά του ακούσματα.

Μέχρι την άνοιξη του 2011 είχαν ήδη φτιάξει το 1ο τους Demo με 4 δικά τους κομμάτια! Το καλοκαίρι του 2011 δυστυχώς ο Vaggo Illusions έπρεπε να εγκαταλείψει την μπάντα για δικούς του λόγους και στην αποχώρηση του αυτή τον ακλούθησε ο Teddy Casteloucci το φθινόπωρο του 2011.

Έτσι ο George Angel και ο Giorgos Sk συνέχισαν την πορεία τους ψάχνοντας καινούρια μέλη που θα νεωτεριζόντουσαν την ίδια αγάπη για την μουσική και τα ίδια όνειρα! Έτσι σήμερα οι Destiny Heroes αποτελούνται από τους George Angel, Giorgo Sk, Jester Sevasta, Angel Tr και Alex Ambouk κυνηγώντας ευκαιρίες να αναδείξουν την μουσική τους!

Την συγκεκριμένη περίοδο οι Destiny Heroes έχοντας ολοκληρώσει το 1ο E.P. τους θ’ αρχίσουν σύντομα τα live για την προώθηση του.

Midnight Toys:
Οι Midnight Toys είναι ένα αγγλόφωνο Punk-Rock συγκρότημα, που δημιουργήθηκε το 2007 στην Αθήνα. Έκαναν αισθητή την παρουσία τους με τις «περίεργες» εμφανίσεις τους στα live τους, σε διάφορους συναυλιακούς χώρους, όπως Rodeo, Soul, Underworld, An, Kuttaro, Dada κ.α.

Το 2012 άλλαξαν ρυθμικό κιθαρίστα και συνεχίζουν να γράφουν τη δική τους μουσική, όπου κυριαρχούν οι δυνατές κιθάρες, τα εκρηκτικά γυναικεία φωνητικά και τα μελωδικά solos.