Μια χορευτική παράσταση με αφετηρία το δικό μας λιμάνι του Πειραιά και προορισμό τα λιμάνια όλου του κόσμου. Εκεί που γεννήθηκε το Tango. Σε ένα σκηνικό χωρίς αυλαία, όπου οι πρωταγωνιστές χορεύουν και τραγουδούν, ζωντανεύουν και ξυπνούν στους θεατές συναισθήματα και μνήμες, κρυφούς πόθους και πάθη.

Ετοιμαστείτε.
Να μυηθείτε στην τελετουργική διάσταση του Tango και στις πιο κρυφές αλήθειες του.
Να μπείτε στη λίστα των εκλεκτών καλεσμένων που δουν μπροστά στα μάτια τους να ζωντανεύει για λίγες ώρες το θρυλικό καμπαρέ Chantecler του Buenos Aires.
Να ταξιδέψετε στον χρόνο σε ένα σκηνικό άλλης εποχής με βαριές μπορντό κουρτίνες, φωτισμένους πολυελαίους και άφθονα κεριά.
Να παρασυρθείτε και εσείς στον κύκλο του χορού.

Γιατί αυτό είναι το Tango: ένα αριστούργημα άχρονο και διαχρονικό, μια εμπειρία ζωής γεμάτη σύμβολα και ατελείωτες φιγούρες αισθήσεων, ένας αυτοσχεδιασμός που οδηγεί στις πιο μύχιες αλήθειες μας, τα ταξίδια μας στον πόνο, τη νοσταλγία, την απώλεια, τον έρωτα, τις σύντομες ευτυχίες, την μοναξιά, την ένωση.

Αυτή τη νύχτα οι θεατές συνεχίζουν την παράσταση και ανεβαίνουν στην σκηνή χωρίς πρόβα, γιατί το Tango είναι αυθόρμητο σαν τη ζωή. Είναι μικρές και μεγάλες ιστορίες ακραίες, αληθινές, φανταστικές, ερωτικές, καρμικές.

Συντελεστές

Τραγούδι – Special Guest:
Janet Kapuya

Χορεύουν:
Μαριάννα Κουτάντου
Βαγγελης Χατζόπουλος
Δανάη Ζευγαδίνα
Rafael Parsaquay
Μαργαρίτα Πλέσσα
Ariel Pérez
Γεωργία Τρίτση

Ερμηνεύουν:
Χαρά Τσιτομενέα
Σωτηρία Χρυσικοπούλου

Μουσική επιμέλεια:
Ivon Carolina

Καλλιτεχνική επιμέλεια
Elena Gossi

Παραγωγή -Διοργάνωση
Tango Acropolis Festivals