Τα Κίτρινα Ποδήλατα θα εμφανιστούν την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016 στο Μέγαρο Γκύζη στη Σαντορίνη για μία συναυλία με special guest τον Βασίλη Καζούλη.

Το αγαπημένο ροκ συγκρότημα, επισκέπτεται τη Σαντορίνη, στα πλαίσια της  επικοινωνίας του εναλλακτικού τους  album «Κίτρινα Ποδήλατα – the acoustic project «,  συνεχίζοντας την πετυχημένη ακουστική του περιοδεία «με δυο κιθάρες…».

Οι δύο δημιουργοί, Αλέξανδρος και Γιώργος Παντελιάς, «μεταφράζουν» μουσικά τις μελωδίες και τα δυνατά μηνύματα των τραγουδιών τους, σε έναν αμιγώς ακουστικό καθαριστικό ήχο και καλούν όλους μας, σε μια μοναδική-ξεχωριστή συναυλία!

Τα Κίτρινα Ποδήλατα, υπόσχονται μια ιδιαίτερη μουσική βραδιά, σε ένα απ τα ομορφότερα νησιά του κόσμου, έχοντας ώς φιλοξενούμενό τους, τον πολύ σημαντικό κι αγαπημένο σε όλους μας τραγουδοποιό, Βασίλη Καζούλλη!

Μια υπέροχη, δυναμική κι αληθινή παρέα ενώνεται, ειδικά για τη συναυλιακή βραδιά της 12ης Αυγούστου κι ευελπιστεί να αποδείξει, πως η εσωτερική δύναμη και το νόημα των τραγουδιών μπορεί να αποκτήσει ιδιαίτερη αξία πάνω στις χορδές από δυο κιθάρες..!           

12 Αυγούστου λοιπόν, «με δυο κιθάρες..», τα ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ με specialguestτο μοναδικό Βασίλη Καζούλλη, στοιχηματίζουν να μας ξεσηκώσουν, με δυναμισμό που πηγάζει απ’ την ψυχή, με ρυθμό που δυναμώνει στα χέρια που ενώνονται και αρμονίες που «ανοίγουν» στις φωνές της παρέας που ακούγονται σαν μία.