Την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016, το Bolivar Beach Bar παρουσιάζει τον Louie Vega. Ο νονός της house, Louie Vega, στο Bolivar Beach Bar για μία νύχτα γεμάτη μαγικούς afro beats, soulfull, latin και jazz ρυθμόυς. Μαζί του ο Έλληνας superstar dj/ producer Dino MFU.

Louie Vega

Ο νονός της παγκόσμιας dance σκηνής έχει χτίσει την βραβευμένη καριέρα του αναμιγνύοντας στον ήχο του στοιχεία salsa, afro beat, jazz, hip hop και soul. Έχει βραβευτεί 4 φορές με Grammy σαν καλύτερος house dj, καταφέρνοντας να εξελίσσεται παράλληλα με τον χρόνο και την δική του διαχρονική πινελιά. Ξεκίνησε να κάνει τα δικά του remixes και συνεργάστηκε με τον τότε ανερχόμενο Marc Anthony στην παραγωγή του “Ride on the Rhythm” που έγινε αμέσως hit και τους έβαλε στον χάρτη.

Ένα από τα στοιχεία που οδήγησε τον Vega στην επιτυχία είναι η ικανότητα του να μην εγκλωβίζεται σε καμία κατηγορία, κάτι που απεικονίζεται όχι μόνο από τα διαφορετικά είδη μουσικής που παίζει και παράγει αλλά και από τις επιτυχημένες συνεργασίες του με άλλους καλλιτέχνες.

Καταργώντας τα μουσικά σύνορα και φέρνοντας ανθρώπους κοντά πάνω από 20 χρόνια που μοιράζονται την αγάπη για την μουσική, η συνεισφορά του συνεχίζει να επηρεάζει θετικά την παγκόσμια μουσική σκηνή.

Dino MFU

Δεν είναι συχνό να συναντά κανείς ανθρώπους που όλο τους το είναι προσδιορίζεται μέσα από τη μουσική. Όταν όμως αυτό συμβεί, ένα άστρο φαίνεται να κινείται, πάντοτε ρυθμικά, από πάνω τους. Σίγουρα έχει συμβάλει ένα μεγάλο κομμάτι στην νυχτερινή διασκέδαση της Ελλάδας τα τελευταία 10 χρόνια συνεχίζει πιο ακούραστος από ποτέ με δισκογραφική εταιρία, πολλά live και project παραγωγής. Dino MFU ένας από τους πιο γνωστούς και δημοφιλείς house DJs της χώρας.