Το Kapani Project έρχεται για 3η συνεχόμενη χρονιά προκειμένου να αναδείξει τη δημιουργική φωνή της Θεσσαλονίκης. Τη φωνή των καλλιτεχνικών ομάδων που ενώνονται για να μεταμορφώσουν τα στενά της αγοράς Καπάνι σε ένα σκηνικό εικοσιτετράωρης διασκέδασης, όπου η μουσική, οι κινήσεις και τα θεάματα δίνουν στον παλμό της πόλης τον δικό τους χτύπο. Η οργανωτική ομάδα του Kapani δίνει την ευκαιρία σε καλλιτέχνες να εκφράσουν τις ιδέες και την δημιουργικότητα τους, καλώντας τους να γεμίσουν τα στενά της αγοράς αφήνοντας το δικό τους στίγμα και να κάνουν τις δικές τους προτάσεις, πράξη χωρίς κανένα όριο! Εκεί όπου οι τέχνες βρίσκουν την ελευθερία της έκφρασης και η αγορά τους ανθρώπους που έχει ανάγκη.

Μία δημιουργική πνοή από live acts, dj sets, performances και εκθέσεις, που αναδεικνύουν το καλλιτεχνικό πρόσωπο της πόλης έρχεται για να ενεργοποιήσει ξανά την σημασία ενός άλλοτε κομβικού σημείου στην κοινωνική ζωή της Θεσσαλονίκης.

Στις 6 Οκτωβρίου, το Καπάνι ζωντανεύει ξανά και ο καλλιτεχνικός κόσμος της πόλης παίρνει μορφή στην Ασκήτου, στην Κυδωνιάτου, στην Βλάλη και όχι μόνο.

Ελάτε να αλλάξουμε τον τρόπο που βλέπουμε την αγορά. Να γίνουμε το πολιτιστικό πρόσωπο της Θεσσαλονίκης που την κάνει να προχωρά, να εξελίσσεται, να αποκτά το δικό της κοινό στον τουριστικό χάρτη!

Ελάτε, να γίνουμε οι εμπνευστές της!