Το 2008 ήρθε και ο Αι-Βασίλης φέρνει στο αγαπημένο κλαμπ την αφρόκρεμα της διεθνούς τζαζ. Λάβετε θέσεις…

Το 2008 ήρθε και ο Αι-Βασίλης φέρνει στο αγαπημένο κλαμπ την αφρόκρεμα της διεθνούς τζαζ. Λάβετε θέσεις…

Ο \”Jazz Messenger\” της νέα χρονιά είναι ο Bobby Watson που έρχεται στο Half Note από τις 4 έως τις 10 Ιανουαρίου. Ο γνωστός σαξοφωνίστας είναι μια σπουδαία προσωπικότητα της σύγχρονης τζαζ, που επέλεξε να λειτουργεί δημιουργικά μέσα στην post-bop τζαζ παράδοση δίνοντας πάντα μουσική δυναμική και όμορφη, με σουίνγκ και blues feeling.

Η συνέχεια ανήκει στον Tonino Carotone που έρχεται στη σκηνή του Μέτς από τις 11 έως τις 17 του ίδιου μήνα. Το χιούμορ και η σοβαρή, αγαπησιάρικη προσέγγιση της παλιάς μεσογειακής ποπ ξυπνάει αναμνήσεις, αλλά κρατάει το κοινό του και σε κοινωνικοπολιτική εγρήγορση. Ο κύριος με το εκπληκτικό κοστούμι, το γκραν χτένισμα και το κουτσαβάκικο καπέλο τραγουδάει με αυθεντικό old-pop στυλ σύγχρονους, με πολιτικές θέσεις και κοινωνικά προβληματισμένους στίχους και είναι event, ούτως ή άλλως!

Από τις 18 έως τις 24 Ιανουαρίου έρχονται οι Κal. Gypsy Roma… με ροκ διαθέσεις. Οι μοναδικοί KAL με τον απαράμιλλο δυναμισμό τους στη σκηνή, αποτελούν αυτήν την περίοδο μία από τις πλέον hot μπάντες της Ευρώπης. Συνδιασμός παραδοσιακής Roma ιστορίας και μουσικών καταβολών με την παρεΐστικη rock n roll και blues Βαλκανική άποψη.

Φινάλε για τον πρώτο μήνα του νέου έτους (25 έως 31/01) κάνει η Somi, η τραγουδίστρια που συνάρπασε την Αμερική τα τελευταία τρία χρόνια. Φωνή υπέροχη βαθιά, παρουσία εντυπωσιακή και το τέλειο μουσικό crossover της soul jazz και της αφρικάνικης παράδοσης. Από jazz και soul μέχρι το gospel και το African funk ενσωματώνονται σε αυτό που αποκαλεί η ίδια \”νέα ολιστική αφρικάνικη ψυχή\”.

INFO
HALF NOTE JAZZ CLUB: Τριβωνιανού 17, Μετς
Τηλ κρατήσεων: 210 9213310
ΤΗΛ. CLUB (καθημερινά 20.00 – 01.00) 210 9232360
Τρίτη-Σάββατο 22.30, Κυριακή- Δευτέρα 20.30
Εισοδος με ποτό: Α Ζώνη 40 ευρώ, Φοιτ. 30
Β Ζώνη 35 ευρώ Φοιτ. 30
Γ Ζώνη 30 ευρώ, Φοιτ. 20
Μπαρ 30 ευρώ, φοιτ. 20
http://www.halfnote.gr/