Το Σάββατο 16 Απριλίου 2016, η Τατιάνα Ζωγράφου σας περιμένει παρέα με την Σοφία Παπάζογλου και την Δάφνη Πανουργιά να τραγουδήσουν όλοι μαζί τα τραγούδια του δίσκου στο Βιβλιοπωλείο «Ευρυπίδης» στο Χαλάνδρι.

 

Μια διαφορετική, ζωντανή παρουσίαση ετοιμάζει η μουσικός και εκπαιδευτικός Τατιάνα Ζωγράφου στο βιβλιοπωλείο «Ευριπίδης» στο Χαλάνδρι! Πέντε μήνες μετά την κυκλοφορία της νέας δισκογραφικής δουλειάς της, με τίτλο «Μια νότα μού χτυπά το τζάμι», η Τατιάνα Ζωγράφου με καλεσμένες τις Σοφία Παπάζογλου και την Δάφνη Πανουργιά θα παρουσιάσουν ένα μέρος από τα τραγούδια του δίσκου που έχει ήδη κερδίσει το κοινό μένοντας για πάνω από 30 εβδομάδες στο επίσημο chart πωλήσεων της ifpi.

 

Ο δίσκος «Μια νότα μού χτυπάει το τζάμι» κυκλοφορεί από την MLK και περιλαμβάνει 16 τραγούδια με ανάλαφρες μελωδίες, λυρισμό, ρυθμικότητα, τραγούδια που υπογράφουν καταξιωμένοι στιχουργοί και ερμηνεύουν σπουδαίοι ερμηνευτές όπως ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, η Ελεονώρα Ζουγανέλη, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Χρήστος Θηβαίος, η Δάφνη Πανουργιά, η Σαββίνα Γιαννάτου, η Σοφία Παπάζογλου, ο Βασίλης Γισδάκης, ο Δημήτρης Ζερβουδάκης, η Αφροδίτη Μάνου  κ.α.

Μαζί της οι μουσικοί: Λευτέρης Γρίβας (ακορντεόν), Βαγγέλης Ζωγράφος (κοντραμπάσο), Παναγιώτης Κανελλόπουλος (μαντολίνο), Κώστας Παπαγεωργίου (κιθάρα)