Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια της 4ης Μπιενάλε της Αθήνας στο παλιό Χρηματιστήριο Αθηνών, στο κτίριο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.

Υποστηρικτής της σημαντικής αυτής διοργάνωσης τέχνης η μπύρα ζ, η σύγχρονη και ποιοτική ελληνική εναλλακτική πρόταση στην κατηγορία των premium beers.

Ένα event που συγκέντρωσε πάνω από 3.00ο άτομα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα πολιτιστικά δρώμενα καθώς και για το περιεχόμενο της έκθεσης που φέτος επιχειρεί να απαντήσει μέσω των έργων της στο ερώτημα «Και τώρα τι;». Μια δυναμική έναρξη, με τα έργα να δίνουν το ερέθισμα για συζήτηση αναφορικά με τα τεκταινόμενα της χώρας. Η ζ Hellenic Pilsener Beer «έντυσε» με τη γεύση της αυτή τη μεγάλη και σπουδαία συνάντηση, προσφέροντας την ένταση και τη δροσιά στους παρευρισκόμενους. Η ζ Hellenic Pilsener Beer, προβάλλοντας καλαίσθητα στοιχεία εμπνευσμένα και με αναφορές σε ελληνικές αξίες υψηλής αισθητικής, καταφέρνει να συνδυάσει εξαιρετική ποιότητα και αρμονία γεύσης, προσφέροντας ένα άριστο αποτέλεσμα για μια από τις καλύτερες ελληνικές μπύρες υψηλής ποιότητας. Βασικά στοιχεία διαφοροποίησής της είναι η ποιότητα των υλικών,  η διαδικασία παραγωγής και η περιεκτικότητά της σε αλκοόλ, 5.2% vol .

Biennale Αθήνας

 Η Μπιενάλε με στόχο να ψηλαφήσει απαντήσεις, δημιουργεί την AGORA. Ένα κοινωνικό γεγονός, ένα χώρο ανταλλαγής απόψεων αλλά και ένα σκηνικό κριτικής αντιπαράθεσης στο κέντρο της Αθήνας της κρίσης σε ένα ιστορικό κτίριο που φιλοξενούσε στο παρελθόν το Χρηματιστήριο Αθηνών, και παράλληλα στο CAMP, στην Πλατεία Κοτζιά. 

 Περισσότεροι από εβδομήντα καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό με περισσότερα από εκατό έργα σύγχρονης τέχνης που περιλαμβάνουν από ζωγραφική, γλυπτική και εγκαταστάσεις μέχρι video, ηχητικά έργα και performances, θέατρο, χορό, μουσική και ακόμα ακαδημαϊκοί, επιστήμονες διαφορετικών ειδικοτήτων, συνεργατικές πρωτοβουλίες, ομάδες πολιτών και βέβαια το κοινό, συναντιούνται καθημερινά σε ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει συζητήσεις, workshops, στρογγυλά τραπέζια, ομιλίες, εκπαιδευτικά προγράμματα και ξεναγήσεις. Οι πόρτες της 4ης Μπιενάλε της Αθήνας θα παραμείνουν ανοιχτές για δύο ολόκληρους μήνες, με καταληκτική  ημερομηνία την 1η Δεκεμβρίου.

Η 4η Μπιενάλε της Αθήνας σχεδιάστηκε από μια ομάδα καλλιτεχνών, επιμελητών, θεωρητικών και επαγγελματιών από τον χώρο της δημιουργίας, η οποία έχει συσταθεί ειδικά για την περίσταση. Η AGORA είναι το αποτέλεσμα μιας διαδικασίας ζυμώσεων μεταξύ επαγγελματιών με διαφορετικό υπόβαθρο που μοιράζονται το κοινό αίσθημα ευθύνης και την ανάγκη συμπαραγωγής νοήματος.

 

ζ Hellenic Pilsener Beer

Η ζ Hellenic Pilsener Beer παράγεται από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες και νερό από πηγή του Παρνασσού. Ζύμωση μακράς ωρίμανσης που δίνει στο προϊόν τη μεστή του γεύση και το πλούσιο σώμα του.

Ταιριάζει ιδανικά με φαγητό για κάθε στιγμή της παρέας αλλά και σκέτη ως ένα ευχάριστο ποτό.

Βύνη, Λυκίσκος, Μαγιά και Νερό ζυγισμένα στην κατάλληλη αναλογία, ζυθογλεύκος, ζυμωμένος στο σωστό χρόνο, μπύρα καστανόξανθη, με σώμα, άρωμα και πικράδα, που μας παραπέμπει στο παρελθόν όταν η ζυθοποιία ήταν τέχνη.

Εύγευστη, ευκολόπιοτη, μεστή, σε κάνει να θες να την ξαναδοκιμάσεις. Ζύθος, αψεγάδιαστος, φτιαγμένος με μεράκι και κουλτούρα.

Περιεκτικότητα σε αλκοόλ: 5.2% vol, η οποία την διαφοροποιεί από οποιοδήποτε άλλο προϊόν της κατηγορίας της.

Χρώμα: Καστανόξανθο, λαμπερό

Συστατικά: Βύνη, Λυκίσκος, Μαγιά, Μαλτόζη, Νερό

Διατίθεται σε μη επιστρεφόμενη φιάλη.

 

εzα πρότυπος ελληνική ζυθοποιία

Η εzα πρότυπος ελληνική ζυθοποιία είναι μία ελληνόκτητη εταιρεία που συμμετέχει ενεργά στην αποκεντρωμένη ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Διαθέτει στην Αταλάντη Φθιώτιδας ένα σύγχρονο εργοστάσιο ζύθου όπου παράγει τέσσερα εξαιρετικά προϊόντα: την Berlin Premium Lager,  την Pils Hellas, την BLUE Island και τη ζ Hellenic Pilsener Beer. Εκτός από τα ιδιόκτητα σήματά της, η εzα έχει προχωρήσει και στην ανάπτυξη διεθνώς αναγνωρισμένων σημάτων, ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνονται οι Krombacher, Arcobrau και η Gulden Draak.

*Φωτογράφιση από την  Πηνελόπη Γερασίμου.