Άλλο dramatic και άλλο Gramatik..

Tην ώρα που η Ελλάδα αγωνιούσε και οι ”Κασσάνδρες” είχαν πιάσει τα πόστα τους πίσω από τα μικρόφωνα των ραδιοφωνικών σταθμών και των τηλεοπτικών ”παραθύρων” εμείς βρεθήκαμε στην …οδό Κασσάνδρας στον Βοτανικό.

Από τον Γιάννη Λώλο


break παρακαλώ!

Βοτανικός live stage, Παρασκευή βράδυ, και ένα δυνατό line- up μας περιμένει.

Aπό τις 18:00, με την αναμονή του σπουδαίου Σλοβένου παραγωγού/dj Gramatik μια ώρα πριν τα μεσάνυχτα, όλη η αφρόκρεμα της εγχώριας (γεια σου Άντζελα!) dance σκηνής ήταν εδώ.

Σημειώστε: Mother n SonThe Moke BandYaz (Leet), Kill Emil+Mamaletta και το καλύτερο ”άνοιγμα” πριν τον Gramatik, o mr CastABlast, Βlend Mishkin με το δροσιστικό hip-hop,funk+reggae κοκτεϊλ του και φυσικά ο Cayetano με την trip- hop, dub ατμόσφαιρά του πλημμυρισμένη από μια jazzy-κοσμοπολίτικη αίσθηση που τον κάνει έναν καλλιτέχνη παγκόσμιας κλάσης (παρένθεση: αλήθεια γιατί τα ελληνικά ραδιόφωνα σχεδόν αγνοούν και τον Blend και τον Cayetano;).

Στην αρένα του Βοτανικός Live Stage το πλήθος πολύ όπως και ο ιδρώτας… τι να σου κάνει ο κλιματισμός με 2000 άτομα; Είναι φυσικό επακόλουθο. Οι ηλικίες 18-30 κυριαρχούσαν. Θα έλεγε κανείς ότι εδώ βρέθηκαν όσοι δεν βλέπουν τηλεόραση, με διάθεση να διασκεδάσουν, να φλερτάρουν, να χορέψουν…

Όλες και όλοι σε μια κατάσταση σχεδόν διονυσιακή, έτσι που πιθανώς ελάχιστοι ενοχλήθηκαν με την σχετικά μεγάλη καθυστέρηση της εμφάνισης του Gramatik. O κατά κόσμον Ντένις Γιασάρεβιτς ήταν πραγματικά αντάξιος της φήμης του. Η ”αύρα” των, dj Premier, RZA, De Dre βρέθηκαν ξαφνικά στην Ιερα Οδό πίσω από την κονσόλα του Gramatik. Πλήκτρα, σαξόφωνο και κιθάρα απογείωναν το σκηνικό. Στα highlights της βραδιάς η ερμηνεία του Kiss του Prince, από τον Gibbz, κιθαρίστα του Gramatik.Το bluestep ηχόχρώμα του Σλοβένου, η εξαιρετική του σχέση με το κοινό απογείωσαν τη βραδιά και κυριολεκτικά μούσκεψαν την αρένα..

Ξημέρωνε Σάββατο, όταν τα φώτα της Ιεράς Οδου άνοιγαν την πόλη μπροστά μας. Το μόνο που έλειπε ήταν μια θάλασσα για μια δροσερή βραδινή βουτιά…

Hvala Denis!