Την Κυριακή 4 Μαΐου, η ομάδα Φτουξελευτερία θα βρίσκεται στο Κτήμα Κοκοτού, με μία παράσταση κουκλοθεάτρου για μικρούς και μεγάλους… με ζωντανή μουσική, τραγούδια και παιχνίδια, με αφορμή ένα παραμύθι από δύο χώρες.

Γιατί φυσάει ο άνεμος; Αν τα αστέρια του ουρανού γίνονταν ψάρια του βυθού… Κι’ απ’ του βυθού τη σκοτεινιά στον κόσμο έβγαιναν ξανά… Πάνω στα δίχτια του ψαρά, ψάρια θα πιάνονταν πολλά. Άνεμος θύελλα αρχινά, σκέψεις και όνειρα ξυπνά. Άνεμος μακριά φυσά, παραμύθι αρχινά…

Τα παραμύθια μας ταξιδεύουν… όμως ταξιδεύουν και τα ίδια. Να λοιπόν που το ίδιο παραμύθι που στον Άγιο Νικήτα της Λευκάδας μας το ‘παν: «γιατί φυσάει ο άνεμος;», το βρήκαμε και στην Αρμενία με τον τίτλο: «η αστράμαξα»… γιατί σε όλο τον κόσμο κοιτάμε τον ουρανό!

Γιατί Φυσάει ο Άνεμος λοιπόν… με γενική είσοδο 8 ευρώ και διάρκεια μίας ώρας, για παιδιά άνω των 3 ετών.

Μαζί μας θα είναι το catering La Chocolatière… www.lachocolatiere.gr που θα σερβίρει hot dogs, burgers, σούπα και σαλάτα, σε πολύ λογικές τιμές. Θα υπάρχει επίσης καφές, αναψυκτικά και κρασιά του κτήματος.

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Σωματείο Κοινωνικής Μέριμνας ΑΡΩΓΗ.

Το εθελοντικό κοινωνικό έργο που από το 1995 προσφέρει το Φιλανθρωπικό, Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Αρωγή», έχει ένα στόχο:Να συμβάλλει στην ομαλή κοινωνικοποίηση ατόμων με ειδικές ικανότητες, στη στήριξη των οικογενειών τους, καθώς και στη βοήθεια συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη. Καλή επένδυση είναι αυτή που βοηθάει στον περιορισμό της ανθρώπινης δυστυχίας.