Από 24 Αυγούστου ξεκινούν οι εγγραφές στα εργαστήρια θεάτρου, εικαστικών και μόδας για παιδιά, εφήβους και ενήλικες στον πολυχώρο τέχνη Mimi & Mou, στην καρδιά της πόλης!

Το Mimi & Mou μετά από μία επιτυχημένη χρονιά δημιουργίας, τέχνης και όμορφων στιγμών επιστρέφει και ανοίγει και πάλι τις πόρτες του για όλους τους παλιούς και νέους του μαθητές!

Με αίσθημα ευθύνης και λαμβάνοντας υπόψιν την καινούργια πραγματικότητα το Mimi & Mou έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, για να υποδεχτεί με ασφάλεια τους μαθητές του! Το Mimi & Mou, ξεκίνησε το Σεπτέβριο του 2019 με πολύ κέφι και μεράκι.

Η Δήμητρα Βλάχου, ηθοποιός και παιδαγωγός με πολυετή εμπειρία στον χώρο του θεάτρου και της εκπαίδευσης και ο Δημήτρης Ζαφειρίου, βραβευμένος σχεδιαστής μόδας, εικαστικός και παιδαγωγός, δημιούργησαν ένα νέο κέντρο έκφρασης και δημιουργίας με μαθήματα θεάτρου, δημιουργικής έκφρασης, εικαστικών και σχεδίου μόδας για παιδιά, εφήβους και ενήλικες.

Στόχος τους η δημιουργία ενός νέου χώρου που θα πυροδοτήσει την φαντασία και τη διάθεση για δημιουργία και θα προσφέρει την ελευθερία σε όλους να παίξουν, να γελάσουν, να εκφραστούν δημιουργικά, να γίνουν μέλη μιας ομάδας με κοινά ενδιαφέροντα και να ανακαλύψουν τον κόσμο γύρω τους, αλλά και τον εαυτό τους. Το Mimi & Mou επιστρέφει και φέτος δυναμικά και χαρούμενα, με νέα εργαστήρια θεάτρου, εικαστικών και μόδας για παιδιά, εφήβους και ενήλικες.

Στο Mimi & Mou πραγματοποιούνται επίσης και ολιγομελή τμήματα προετοιμασίας για τα Καλλιτεχνικά Γυμνάσια στις κατευθύνσεις Θεάτρου- Κινηματογράφου και Καλών Τεχνών.

Οι εγγραφές ξεκινούν από 24 Αυγούστου (μέρες και ώρες εγγραφών: Τετάρτη με Παρασκευή 6- 8μμ και Σάββατο 11πμ-2μμ) στο πολυχώρο Mimi & Mou, Ζωοδόχου Πηγής 58 (Στάση μετρό: Πανεπιστήμιο).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εργαστήρια και το αναλυτικό πρόγραμμα μπορείτε να επισκεφτείτε το ανανεωμένο site μας www.mimiandmou.com.

Τα μαθήματα για παιδιά και εφήβους ξεκινούν την Παρασκευή 4/09, ενώ τα εργαστήρια των ενηλίκων την Τετάρτη 30/09.