Έπειτα από σύντομη συνειδητή απουσία από τις συναυλίες εντός Αθηνών, οι Empty Frame, επιστρέφουν το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013 στο Κ44 για μία live εμφάνιση όπου θα παρουσιάσουν το επερχόμενο δεύτερο album τους που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2014.

Η συνταγή γνωστή και μοναδική: Εξαιρετικές μελωδίες με άψογο συνδυασμό οργάνων όπως το τσέλο, το βιολί και το πιάνο, αλλά και ηλεκτρικά ξεσπάσματα με κιθάρες γεμάτες overdrive.

Ακροβατώντας ανάμεσα στη folk, την indie και alternative rock, και με αρκετές δόσεις κινηματογραφικών soundtracks οι συνθέσεις των Empty Frame προσφέρουν ένα ελκυστικό παζλ έντονων, σκοτεινών εικόνων και παρεμβατικών μελωδιών.

Πρώτος στη σκηνή θα ανέβει ο Άγγελος Αϊβαζής για να παρουσιάσει το πρότζεκτ Black Canvas το οποίο αποτελεί προσωπική δουλειά του παράλληλα με, και ανεξάρτητα από τα συγκροτήματα στα οποία συμμετείχε (Brainwash Squad, His Majesty t.K.o.S.).

Η δημιουργία του προέκυψε το καλοκαίρι του 2011 με τη διαδικτυακή κυκλοφορία του κομματιού ‘Home’. Ο δίσκος αποτελείται από δέκα κομμάτια κάτω από την κοινή αισθητική του φολκ. Όπως δηλώνει και ο τίτλος, η βασική ιδέα είναι ότι σε κάθε κομμάτι πρωταγωνιστικό ρόλο έχει κ από ένα διαφορετικό φολκ όργανο σαν πρώτη ύλη για περαιτέρω πειραματισμούς, όπως το banjo στο ‘Accelerate’, το βραζιλιάνικο cavaquinho στο ‘It’s Been A While’ και ο μπαγλαμάς στο ‘Mary Jane Blues’. Οι ηχογραφήσεις πραγματοποιήθηκαν την περίοδο 2012/13 σε Αθήνα και Λονδίνο. Ο δίσκος αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο Νοέμβρη 2013.

Live Crew:
Vassilis Triantafyllopoulos: Keys
Dennis Panagiotidis: Drums
Thanasis Alexandris: Guitars
YoungBilly Nitch: Bass

FB Page: https://www.facebook.com/pages/Empty-Frame/152372371471539
http://www.emptyframe.net/

FB Page:https://www.facebook.com/AngelosAivazisBlankCanvas

Μετά το τέλος της συναυλίας ακολουθεί Dj Set με τους Λατέρνατιβ στα decks.