Ο Μάκης Δελαπόρτας μας ξεναγεί στον κόσμο της Ρένας Βλαχοπούλου, της Μεγάλης Κυρίας του τραγουδιού, του θεάτρου και του κινηματογράφου. Η έναρξη της έκθεσης στις 9 Φεβρουαρίου, στο Θέατρο Badminton, θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με μια μεγάλη συναυλία αφιερωμένη στη μνήμη της κορυφαίας κωμικού.

Μέσα από μία έκθεση αφιερωμένη, για πρώτη φορά, στη γυναίκα που με το ταλέντο και το αστείρευτο χιούμορ της μάγεψε τις καρδιές των Ελλήνων για πενήντα ολόκληρα χρόνια, παρουσιάζεται πλούσιο, ανέκδοτο φωτογραφικό υλικό, τόσο της προσωπικής όσο και της επαγγελματικής της πορείας, καθώς και κοστούμια από αξέχαστους ρόλους της, βραβεία και πίνακες ζωγραφικής, αφίσες, δίσκοι και προσωπικά της αντικείμενα.
 
Σπουδαία ονόματα του θεάτρου και του τραγουδιού, όπως οι: Νίνα Λοτσάρη, Αντώνης Λουδάρος, Τζούλι Μασίνο, Παναγιώτης Πετράκης, Χαρά Κεφαλά, και η Κερκυραία ερμηνεύτρια Κλειώ Δενάρδου, θα μας θυμίσουν αξέχαστες επιτυχίες της, με τη συνοδεία της φιλαρμονικής ορχήστρας του Δήμου Γλυφάδας, υπό την διεύθυνση του Γιώργου Τσιλιμπάρη.

Guest star της βραδιάς η Ζωζώ Σαπουντζάκη, ενώ ξεχωριστή εμφάνιση στην εκδήλωση θα πραγματοποιήσει και ο Τάκης Ζαχαράτος.
 
Τη συναυλία-αφιέρωμα στη Ρένα Βλαχοπούλου θα παρουσιάσει ο Μάκης Δελαπόρτας, την καλλιτεχνική επιμέλεια υπογράφει ο Στέλιος Παπαδόπουλος και την έκθεση επιμελείται η σκηνογράφος Δέσποινα Βολίδη.
 
Για τη Βασίλισσα της Τζαζ με τη συγκλονιστική φωνή και το μοναδικό ταμπεραμέντο θα μιλήσουν οι: Γιάννης Δαλιανίδης, Μίμης Πλέσσας, Μάρθα Καραγιάννη, Κώστας Βουτσάς, Γιώργος Κατσαρός και Φώτης Μεταξόπουλος, ενώ τη βραδιά θα τιμήσουν με την παρουσία τους σπουδαίες προσωπικότητες του καλλιτεχνικού και του πολιτικού χώρου.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ταμείου Αλληλοβοηθείας του Σωματείου των Ηθοποιών.