Τέλος Ιανουαρίου – αρχές Φεβρουαρίου οι μέρες μας είναι κλεισμένες! Calexico και Moonspell επιστρέφουν στην Ελλάδα, για να δώσουν τρεις και δύο συναυλίες αντίστοιχα, σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη.

Οι Calexico θα έρθουν να μας πάρουν σε ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι Tex-Mex στο FUZZ στις 31 Ιανουαρίου 2009, στο PRINCIPAL την 1η Φεβρουαρίου και στον Πολυχώρο Πολιτεία στις 3 Φεβρουαρίου, με αφορμή τον καινούργιο τους δίσκο: \”Carried To Dust\”, τον οποίο ο διεθνής μουσικός τύπος βαθμολόγησε με ουκ ολίγα αστεράκια.

Στο καινούργιο τους ταξίδι στην Ελλάδα, ο Joey και ο John, δεν έρχονται μόνο με τους μουσικούς της μπάντας τους αλλά μας φέρνουν μαζί και τον Jairo Zavala που είναι ο μουσικός πίσω από το project/group με το όνομα Depedro. Πρόσφατα ο Zavala ταξίδεψε στο Tucson και δούλεψε μαζί με τους Calexico γιά το άλμπουμ: \”Depedro\” που μόλις κυκλοφόρησε, συνδυάζοντας την ισπανική φολκ με τους ήχους της νότιας Αμερικής και τον Tex-Mex ήχο του γκρουπ.

Ο Jairo Zavala όμως δεν είναι ο μόνος που θα ανέβει στην σκηνή μαζί τους, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Η εμφάνιση τους στην Ελλάδα κρύβει και μία ακόμη έκπληξη…αλλά γι\’ αυτό έχουμε καιρό.

Οι Moonspell μετά την εκπληκτική εμφάνιση τους το καλοκαίρι, θα μας έρθουν για δύο μερούλες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το Σάββατο 24 Ιανουαρίου στο Principal Theatre Club στη Θεσσαλονίκη και την Κυριακή 25 Ιανουαρίου στο Fuzz Club της Αθήνας.

Με τις διαχρονικές τους επιτυχίες “Opium” και “Magdalene” αλλά και κομμάτια που λατρεύουμε από τον τελευταίο τους δίσκο “Night Eternal” έρχονται να σκεπάσουν τον ουρανό της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης με το δικό τους σκοτεινό φεγγάρι.

Την συναυλία θα ανοίξουν οι δικοί μας Inactive Messiah που με τις επιτυχημένες εμφανήσεις τους τόσο εντός των συνόρων όσο και στην Ευρώπη, δικαίως θεωρούνται ένα από τα πιο ελπιδοφόρα σχήματα του ακραίου metal της Ελληνικής σκηνής.