Οι μανταΜίτσες, εφτά νέες ηθοποιοί και μία μουσικός, μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις στο θέατρο Αλκήμηνη στην Αθήνα,. έρχονται στο θέατρο Αυλαία στα πλαίσια του Avlaia 4 kids με την μαγική παράσταση Άμπρα κατάμπρα…κι όνειρα γλυκά!, την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014 στις 11:30.

Ο Βίνσεντ δεν πάει για ύπνο τι κι αν τέλειωσε το δείπνο. Η φαντασία του οργιάζει όταν σβήνει το φως τη νύχτα και η ντουλάπα κρύβει φόβους. Οι ήχοι μοιάζουν απειλητικοί και κάτω απ’ το κρεβάτι ποιός ξέρει τι υπάρχει. Γιατί δεν είναι τόσο απλό κι ένα «Κοιμήσου δεν υπάρχει τίποτα!» δεν είναι αρκετό. Οι φόβοι θα φύγουν όταν η φαντασία δείξει στα παιδιά μας, πως ότι κρύβει το δωμάτιο είναι οι φίλοι της νύχτας που βγαίνουν, όχι για να μας τρομάξουν, άλλα για να κρατήσουν συντρόφια στα όνειρά μας. Έχουν έρθει για να μας νανουρίσουν με τον πιο ξεχωριστό τρόπο και να μας αιχμαλωτίσουν στον μαγικά στοιχειωμένο κόσμο τους που τελικά δεν είναι και τόσο κακός.

Καθίστε, λοιπόν, αναπαυτικά στη θέση σας και αφεθείτε στα μαγικά νανουρίσματα της Μαντάμ Μ! Μια low budget παράσταση, με πολλή όμως φαντασία. Θέατρο σε έμμετρο λόγο με αφηγηματική μίμα,  live πιάνο και τραγούδι, χορός, παραμύθια, video-wall, κεράσματα στους μικρούς μας φίλους…και πολλή όμορφη διάθεση!

Η θεατρική παράσταση ΑΜΠΡΑ-ΚΑΤΑΜΠΡΑ…κι όνειρα γλυκά! και η ομάδα μανταΜίτσες έχουν  το στόχο να αφηγηθούν σε μικρούς και μεγάλους τις ιστορίες της μαντάμ Μ και την άλλη πλευρά των παραμυθιών σε ένα όμορφο πρωινό που θα εξάψει τη φαντασία των μικρών, αλλά και μεγάλων φίλων μας, η οποία δεν πρέπει να πάψει ποτέ!

Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνα Νικολαΐδη  
Σκηνογραφία: Τόνια Νικολαΐδη
Ενδυματολογία/Μετάφραση: Όλγα Κωστάκη
Μουσική: Λίνα Ζηνά
Φωτογραφίες: Λίνα Προβή
Αφίσα: Αγάπη Σωτηροπούλου
Μακιγιάζ: Τζίνα Κυριαζή
Οι μανταΜίτσες είναι: Στέλλα Γεωργουλέα, Κατερίνα Κωνσταντέλλου, Κωνσταντίνα Μαλτέζου, Κατερίνα Νικολοπούλου, Μαγδαληνή Παλιούρα, Έμμη Χάλαρη, Άντρη Χατζηχριστοδούλου.
Παραγωγή: A PRIORI