Τη Δευτέρα 8 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε η απονομή των Χρυσών Σκούφων 2024, του θεσμού που αναδεικνύει την ελληνική γαστρονομία, τον οποίο η Kaiser υποστήριξε για έβδομη συνεχή χρονιά, απονέμοντας το Βραβείο Κοινού 2024.

Με στόχο την ανάδειξη και βράβευση των καλύτερων εστιατορίων της χώρας μας, η φετινή λαμπερή τελετή πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Athenaeum InterContinental Athens», με καλεσμένους διακεκριμένους γευσιγνώστες, σεφ, εκπροσώπους της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής, καθώς και του καλλιτεχνικού και πολιτικού κόσμου.

Η αγαπημένη ελληνική Pilsner μπύρα, που ξεχωρίζει για τα συστατικά, τη γεύση και την υψηλή της ποιότητα, ξεχώρισε για ακόμη μία χρονιά με την παρουσία της, απονέμοντας το Βραβείο Κοινού 2024 στο εστιατόριο BEEFBAR MYKONOS, το οποίο ανέδειξαν οι αναγνώστες του περιοδικού «Αθηνόραμα». Παράλληλα, η Kaiser συνόδευσε με τη μεστή και ξεχωριστή γεύση της ορισμένες από τις εξαιρετικές δημιουργίες που σερβιρίστηκαν στο λαμπερό dîner de gala της τελετής απονομής, και συγκεκριμένα: μακαρόν φουαγκρά, τσάτνεϊ αχλαδιού, μαρινάτη παλαμίδα, χαβιάρι,αγγουράκι τουρσί, χορσράντις, αγγούρι, πάπια κονφί, δαμάσκηνο, τσιπούρα ταρτάρ, χαλαπένιο, καρύδα, λάιμ και «σφουγγάρι» ντομάτας.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Μποκίδης, Brand Manager της Kaiser: «Είναι η 7η συνεχή χρονιά που στηρίζουμε αυτόν τον κορυφαίο γαστρονομικό θεσμό, με την αγαπημένη Pilsner στην Ελλάδα, την μπύρα Kaiser. Και είναι ιδιαίτερη η χαρά μας που απονέμουμε το Βραβείο Κοινού, που αποτελεί άλλωστε πάντα για όλους μας τον πιο αντικειμενικό και “δύσκολο” κριτή!».

Η παραγωγή μιας Kaiser είναι τέχνη, όπου συνδυάζονται αρμονικά τα πιο ποιοτικά υλικά. Μέσα από τις 5 εκλεκτές ποικιλίες κριθαριού και τους 3 προσεκτικά επιλεγμένους τύπους λυκίσκου, με τον μοναδικό λυκίσκο «Tradition» να κυριαρχεί στη αγαπημένη γεύση της, η Kaiser μας υπενθυμίζει ότι δεν είναι απλά μία μπύρα!

Ακολούθησε την Kaiser:

  • Instagram: @kaiserbeer
  • Facebook: @kaiser
  • YouTube: @kaiserbeer

Περισσότερες πληροφορίες για την Ολυμπιακή Ζυθοποιία

Με σταθερό βηματισμό, εξωστρέφεια, καινοτομία και κυρίως τους ανθρώπους της, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία αναπτύσσεται σταθερά, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην εξέλιξη του κλάδου της ζυθοποιίας στη χώρα μας. H Ολυμπιακή Ζυθοποιία διαθέτει 2 ιδιόκτητες μονάδες παραγωγής στη Σίνδο και τη Ριτσώνα, δυναμικότητας 2,1 εκατ. εκατόλιτρων ετησίως, όπου παράγονται 14 προϊόντα: ΦΙΞ Ελλάς, ΦΙΞ Μαύρη, ΦΙΞ Άνευ, ΦΙΞ Άνευ Λεμόνι, Μythos, Mythos Radler, Mythos Ice, Kaiser, Carlsberg, ΝΗΣΟΣ Pilsner, Henninger, Tuborg Soda, Τuborg Tonic Water και η σειρά των mixers Tuborg Lemon / Pineapple-Lime & Spearmint / Pink Grapefruit-Blood Orange/ Mango & Passionfruit.

H Ολυμπιακή Ζυθοποιία αξιοποιεί ένα εκτενές δίκτυο συνεργατών, προμηθευτών και σημείων πώλησης, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων, με παρουσία σε σχεδόν 40 χώρες και στις 5 ηπείρους, εξυπηρετώντας καθημερινά χιλιάδες καταναλωτές. Παράλληλα, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία εισάγει και διανέμει στη χώρα μας διεθνώς αναγνωρισμένες μάρκες, όπως: τις ιρλανδικές μπύρες Guinness και Kilkenny, τη βέλγικη Grimbergen, τη βαυαρικής προέλευσης weissbier Schneider Weisse και τον μηλίτη Somersby/