Η Ελληνοαμερικανική Ένωση φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την Dody Tsiantar, επίκουρη καθηγήτρια στο Columbia University Graduate School of Journalism και το City University of New York Graduate School of Journalism και ενεργό δημοσιογράφο που συνεργάζεται με ΜΜΕ όπως το Time, η Washington Post, το Fortune, το Newsweek, και το CNN/Money, για ένα μοναδικό, εντατικό πρόγραμμα αφήγησης και δημοσιογραφικής γραφής, στις 13-15 Ιουλίου 2015.

Το Writing and Storytelling Masterclass είναι πρακτικό καλοκαιρινό πρόγραμμα, που θα βοηθήσει φοιτητές και αποφοίτους πανεπιστημίων και σχολών δημοσιογραφίας, δημοσιογράφους και bloggers να γίνουν καλύτεροι αφηγητές και να γράφουν ειδήσεις και άρθρα που θα κρατούν το ενδιαφέρον του αναγνώστη. Θα μάθουν να εντοπίζουν την κατάλληλη πληροφορία, να κάνουν πιο εύστοχες ερωτήσεις ώστε να λαμβάνουν χρήσιμες απαντήσεις που μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν στα άρθρα τους και να γράφουν σαφείς, περιεκτικές και ενδιαφέρουσες ειδήσεις και άρθρα.

Το Writing and Storytelling Masterclass διεξάγεται 13-15 Ιουλίου 2015, στην Αγγλική γλώσσα και αποτελεί μοναδική ευκαιρία συμμετοχής σε ένα επαγγελματικό πρόγραμμα αφήγησης και δημοσιογραφικής γραφής υψηλών Αμερικανικών προτύπων, με κόστος πολύ χαμηλότερο από ό,τι αν οι συμμετέχοντες ταξίδευαν στην Αμερική για να το παρακολουθήσουν. Παρέχεται ειδική μειωμένη τιμή συμμετοχής για εγγραφές έως τις 4 Μαΐου 2015.