Στην παραγωγή του album συνέβαλαν οι Shawn Mendes, Kid Harpoon, Nate Mercereau & Scott Harris. Στο άλμπουμ συμπεριλαμβάνονται συνολικά 14 νέα κομμάτια ανάμεσα τους και τα hit singles “Wonder” & το “Monster” με τον Justin Bieber.

“Wonder” Track List:

Intro
Wonder
Higher
24 Hours
Teach Me How To Love
Call My Friends
Dream
Song For No One
Monster w/Justin Bieber
305
Always Been You
Piece Of You
Look Up At The Stars
Can’t Imagine

O Σον Πίτερ Ράουλ Μέντες είναι Καναδός τραγουδιστής και τραγουδοποιός. Ξεκίνησε τη καριέρα του, το 2013, όταν άρχισε να δημοσιεύει τραγούδια cover στην εφαρμογή Vine και YouTube. Τον επόμενο χρόνο τράβηξε την προσοχή των καλλιτεχνικών μάνατζερ Άντριου Γκέρτλερ και Ζίγκυ Σάρετον της Island Records A&R, οι οποίοι τον οδήγησαν στην υπογραφή συμβολαίου με την εταιρεία.

Κυκλοφόρησε τον πρώτο του στούντιο δίσκο Handwritten, του οποίου το single Stitches μπήκε στο top 100.000 στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά και έγινε νούμερο 8.654 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο πρώτος ολοκληρωμένος δίσκος του Illuminate (2016) ακολούθησε μετά την κυκλοφορία του single Treat You Better. Και οι δυο δίσκοι κατετάγησαν στο νούμερο 54 του Billboard 200 στις Ηνωμένες Πολιτείες και έκαναν τον Μέντες έναν από τους πέντε καλλιτέχνες που κατέλαβαν την πρώτη θέση σε αυτήν την λίστα πριν την ηλικία των 18 ετών. Έχει πραγματοποιήσει τρεις παγκόσμιες περιοδείες: Shawns First Headlines, Shawn Mendes Worlwide Tour και Illuminate Worlwide.